Καυτό ραντεβού τρόικας Λυκουρέντζου αύριο! Τι θα ζητήσει από τον υπουργό Υγείας

Καυτό ραντεβού τρόικας Λυκουρέντζου αύριο! Τι θα ζητήσει από τον υπουργό ΥγείαςΈναν ακόμη σκόπελο καλείται να ξεπεράσει αύριο Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς θα συναντηθεί με τα υψηλά κλιμάκια της τρόικας που έχουν να ….παρατηρήσουν πολλά για την και να ζητήσουν άλλα τόσα.
Τι απαιτούν άμεσα οι δανειστές μας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη θα κατέβουν στην οδό Αριστοτέλους στο Υγείας αύριο Πέμπτη οι τροικανοί καθώς διαπιστώνουν όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι ελάχιστα έχουν γίνει από ότι έχει συμφωνηθεί για την υγεία. Μάλιστα οι δανειστές μας εμφανίζονται να αμφισβητούν τα στοιχεία που τους παράσχει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κυρίως για τον αλλά και για τους συμβεβλημένους γιατρούς. Γι αυτό όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του iatropedia ζήτησαν διευθύνσεις και ονόματα γιατρών που έχουν αποχωρήσει από τον Οργανισμό προκειμένου να διασταυρώσουν στα στοιχεία που τους δόθηκαν.

Οι τροικανοί αμφισβητούν ότι έχει απομακρυνθεί το 10% του ιατρικού προσωπικού έστω και αν στην πράξη έχει φύγει το 30%. Εκτός αυτού όμως απαιτούν ονόματα και διευθύνσεις και των επίορκων γιατρών για να διαπιστώσουν αν όντως έχουν επιβληθεί ποινές σε όσους παραστράτησαν με συνταγογραφήσεις και εισπράξεις από επισκέψεις. Μάλιστα όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του iatropedia, δε δίστασαν να κάνουν και επίπληξη στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ για τις μικρές ποινές.

Ξεσκόνισμα θα περάσουν όμως και τα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ καθώς θεωρούν ότι δεν μπορούν να αποπληρωθούν οι οφειλές άμεσα γι αυτό ζητούν να καταβάλλονται μέχρι το 350 εκατ. μηνιαίως στους παρόχους.

ΙΑΤROPEDIA

Καυτό ραντεβού τρόικας Λυκουρέντζου αύριο! Τι θα ζητήσει από τον υπουργό Υγείας

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: