Κάντο όπως οι Βασίλισσες: Υιοθέτησε το fashion trend του καλοκαιριού όπως η Letizia της Ισπανίας

Κάντο όπως οι Βασίλισσες: Υιοθέτησε το fashion trend του καλοκαιριού όπως η Letizia της Ισπανίας

Αντίγραψέ το και πάρε κι εσύ ένα πουά φόρεμα στη βαλίτσα σου για τις διακοπές.

Η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia Ortiz, είναι fashion icon και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Δεν είναι μόνο η ομορφιάς της που την κάνει να μην περνάει απαρατήρηση, αλλά και το iconic στυλ της που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Η βασίλισσα  αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, με τα look της να αντιγράφονται από πολλές κοσμικές κυρίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί με την Kate Middleton, η Letizia συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες πριγκίπισσες/βασίλισσες του κόσμου.

H Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας μόλις φόρεσε τα παπούτσια που λάτρευε η Rachel Green στα Φιλαράκια

Η βασίλισσα της Ισπανίας, προήδρευσε μιας συνάντησης στο παλάτι Zarzuela για να συζητήσει τον αντίκτυπο της πανδημίας στην ψυχική υγεία. Για την περίσταση, φόρεσε ένα φόρεμα που όπως φαίνεται αγαπά πολύ, καθώς είναι η τέταρτη φορά που το επιλέγει. 

«Ανακύκλωσε» λοιπόν ένα πουά φόρεμα από τον Massimo Dutti με στρογγυλή λαιμόκοψη, γαλλικά μανίκια και midi φούστα με άνοιγμα. Ανήκει στη συλλογή Fall Winter 2018 2019 της μάρκας και μέχρι στιγμής η βασίλισσα  της Ισπανίας το είχε φορέσει 4 φορές.

Η πρώτη φορά ήταν στη Σαλαμάνκα, μετά σε επίσημο ταξίδι της στην Αργεντινή το 2019. Την ίδια χρονιά τον επέλεξε όταν βρέθηκε ξανά στη Μαδρίτη ενώ η τρίτη φορά ήταν στο επίσημο ταξίδι της στην Κούβα. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η Letizia το συνδύασε με μια λεπτή μπλε ζώνη.

Αυτή τη φορά η βασίλισσα  της Ισπανίας επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμα με μια λευκή ζώνη.

Το λευκό πουά φόρεμα αποτελεί το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού! Υιοθέτησέ το κι εσύ για να είσαι πάντα κομψή και in fashion ακόμα και στο νησί. Γιατί μπορείς κι εσύ να νιώθεις σαν πριγκίπισσα στις διακοπές σου!

Πάρε ιδέες στη gallery που ακολουθεί…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: