Καμπαρντίνα και ankle boots! Η Τάμτα με super elegant και δυναμικό outfit

Καμπαρντίνα και ankle boots! Η Τάμτα με super elegant και δυναμικό outfit

Ή αλλιώς, πώς θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω στο εξαιρετικό σου στυλ.

Λαμπερή, εντυπωσιακή, εξαιρετικά στυλάτη. Όταν φέρνεις στο μυαλό σου την Τάμτα, κατά πάσα πιθανότητα τη σκιαγραφείς ως μία από τις πιο fashionable γυναίκες της εγχώριας showbiz. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ντύνεται κομψά, είναι και το ότι δε φοβάται να τολμήσει, να κάνει αλλαγές και να πειραματιστεί με συνδυασμούς που πιθανώς να μην είχες καν στο μυαλό σου. Η Τάμτα είναι ένα πραγματικό είδωλο.

Ενώ, λοιπόν, κάναμε browsing στο feed του Instagram, μία νέα ανάρτηση της τραγουδίστριας εμφανίστηκε και μας τράβηξε την προσοχή. Η Τάμτα δημιούργησε ένα super elegant και δυναμικό outfit που παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε γυναίκα που θέλει να πάει το στυλ της ένα βήμα παραπέρα.

Το δυναμικό outfit της Τάμτα

Η Τάμτα στη νέα ανάρτηση ποζάρει φορώντας ένα maxi πανωφόρι με παντελόνι σε ίσια γραμμή και δερμάτινα ankle boots. Μέσα από την καμπαρντίνα φαίνεται το σχέδιο ενός printed top σε μωβ σκούρο χρώμα με κίτρινα μισοφέγγαρα σε όλη του την επιφάνεια. Για να ολοκληρώσει το look κράτησε μία shoulder bag και γυαλιά ηλίου, ενώ στόλισε τα αυτιά της με ένα ζευγάρι διακριτικά, ασύμμετρα σκουλαρίκια.

Η καμπαρντίνα είναι ένα από τα πιο κομψά πανωφόρια που μπορείς να επιλέξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και τα πιο casual items και ρούχα, όπως ένα T-shirt και ένα παντελόνι, όμως, αν θες να πειραματιστείς, μπορείς να κάνεις και πιο ασυνήθιστους συνδυασμούς, όπως εδώ η Τάμτα με το εμπριμέ top της.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά σχέδια της αγοράς σε καμπαρντίνα και ankle boots.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 faux fur τσάντες για όλη την ημέρα

MAD VMA 2021: Η Τάμτα με mini dress από τούλι και vintage γυαλιά ηλίου

Do it like Heidi Klum! Οι φόρμες σε έντονα χρώματα επιστρέφουν (shopping list)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: