Jung HoYeon: Η πρωταγωνίστρια του Squid Game έχει περάσει πολλές πίστες στο παιχνίδι της μόδας

Jung HoYeon: Η πρωταγωνίστρια του Squid Game έχει περάσει πολλές πίστες στο παιχνίδι της μόδας

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο LACMA Art & Film Gala μάς έφερε στο μυαλό και όλες τις προηγούμενες.

Για μερικές εβδομάδες, όλος ο πλανήτης παλλόταν στους ρυθμούς του Squid Game. Η σειρά του Netflix που ήθελε καταχρεωμένος ανθρώπους να συμμετέχουν σε ένα διεστραμμένο παιχνίδι όπου έπρεπε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον για να πάρει το τελικό χρηματικό έπαθλο και να αλλάξει η ζωή του, έγινε ξαφνικά No1. Στην ίδια την πλατφόρμα streaming. Στα trends. Στα social media. Και οι πρωταγωνιστές της αναδείχθηκε στα νέα hot ονόματα της επικαιρότητας.

Η Jung HoYeon που υποδύεται την Kang Sae-byeok στο Squid Game ξεχώρισε εξαρχής, παρά το γεγονός ότι στα επεισόδια είδαμε μία πλευρά της γεμάτη κακουχίες και δυσκολίες. Ώσπου, έφτασε το LACMA Art & Film Gala στο Los Angeles και η πια ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας μία ιδιαίτερα κομψή δημιουργία του οίκου Louis Vuitton με την υπογραφή του creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière.

 
Η HoYeon, όμως, ήταν ήδη γνωστή πολύ πριν τη διάσημη σειρά. Άρχισε την καριέρα της στην Κορέα και στον χώρο του modelling το 2010, περπατώντας και στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ για δύο συνεχή έτη. Συμμετείχε, μάλιστα, στην τέταρτη σεζόν του Korea’s Next Top Model και, αν και δεν κέρδισε, ξεχώρισε. Και το στυλ της ακολούθησε μία αντίστοιχα ανοδική πορεία.

Το αθλητικό look

Η HoYeon ξεκίνησε με ένα φανερά πιο αθλητικό αέρα στις εμφανίσεις της. Αγαπούσε τα jean, τα άνετα πανωφόρια και τις πιο αθλητικές ζακέτες. Η γκαρνταρόμπα της περιλάμβανε πολλά κομμάτια με έντονες στάμπες σε μία πιο school girl λογική.

Ο πειραματισμός

Με την πάροδο του χρόνου, η HoYeon άρχισε να πειραματίζεται με το στυλ της. Κράτησε τα jean αλλά τα συνδύασε με nude tops, με πουκάμισα και με καπέλα. Άρχισε να επιλέγει σακάκια και matching sets που έδωσαν περισσότερους πόντους κομψότητας στις εμφανίσεις της.

Η έμφαση στη θηλυκότητα

Η HoYeon ξεκίνησε σιγά-σιγά να δείχνει μεγαλύτερη εκτίμηση στη θηλυκότητα που μπορεί να προστεθεί σε ένα look με ένα φόρεμα, ενώ συνδύαζε ξαφνικά υφάσματα και υφές.

Το street style icon

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Hoyeon είναι το απόλυτο street style icon. Κάνει matching oversized σορτσάκια με αέρινα σταυρωτά πουκάμισα. Ντύνει τα tops με vintage γιλέκα. Δίνει πιο athleisure χροιά με sneakers σε looks με high-fashion τσάντες.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο στυλάτες της εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: