Johnny Depp: Μεθυσμένος στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Murder on the Orient Express» (photos)

Για ακόμη μία φορά ο Johnny Depp έγινε θέμα στα ηλεκτρονικά – και όχι μόνο – μέσα. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι η εμφάνισή του στο Λονδίνο, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Murder on the Orient Express – Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 54χρονος εμφανίστηκε μεθυσμένος στο Royal Albert Hall την Πέμπτη το βράδυ, ενώ ένας βοηθός του προσπαθούσε να τον στηρίξει, για να μην πέσει. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του Twitter υποστηρίζουν ότι, ίσως, η «ανεβασμένη» εμφάνισή του δεν οφείλεται στο ποτό, αλλά σε… ουσίες.
Ο Johnny Depp τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι πολύ μακριά από το προφίλ που «έχτισε» τόσα χρόνια και τον έκανε διάσημο, γοητεύοντας παράλληλα το γυναικείο φύλο.
Από τη μία το διαζύγιο με την Amber Heard και από την άλλη η δικαστική διαμάχη με την εταιρία που διαχειριζόταν τα οικονομικά του φαίνεται να τον έχουν επηρεάσει.
Ωστόσο, το θέμα του ποτού προϋπήρχε και είχε έρθει στην επιφάνεια από την εποχή που η Amber Heard είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Δείτε τις φωτογραφίες…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: