Jennifer Lopez: Σeξι, επιτυχημένη και εpωτευμένη – Στα παρασκήνια του «Hustlers» (videos+photo)

Η Jennifer Lopez είχε δημοσιεύσει πρόσφατα το trailer για τη νέα της ταινία «Hustlers», στην οποία πρωταγωνιστεί και που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 13 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα κυκλοφόρησε στο Youtube και βίντεο, με την 50χρονη σταρ να εντυπωσιάζει τόσο με τις καμπύλες της όσο και με τις δεξιότητές της στο ροle dancing.
Τώρα η Jennifer Lopez δημοσιεύει στο κανάλι της το ολοκληρωμένο βίντεο (δείτε πιο κάτω), στο οποίο παρουσιάζει τα μαθήματα που έκανε για τις ανάγκες της ταινίας. Στον τίτλο αναφέρει «Μέρος 1», οπότε τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσει και τη συνέχεια.
Η πλοκή της ταινίας μας παρουσιάζει μια ομάδα γυναικών, που εργαζόταν σε ένα strίp club, οι οποίες αποφασίζουν να συμμαχήσουν και να σχεδιάσουν ένα μοναδικό κόλπο: Τα μέλη της χορευτικής «συμμορίας» βάζουν στο μάτι τα… πορτοφόλια των ανδρών που εργάζονται στην Wall Street. Η Jennifer Lopez υποδύεται τη Ramona Vega, μία βετεράνο στpiπερ, που καθοδηγεί μία νέα χορεύτρια.
Στην ταινία παίζουν οι Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B, Madeline Brewer κ.α.
Σeξι, επιτυχημένη και εpωτευμένη… Η Jennifer Lopez ανέβασε και βίντεο στο Instagram με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez, που τους δείχνει στο Saint-Tropez, κάνοντας λόγο για μία «Υπέροχη μέρα»…


  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr