Jeep Value:  Αγοράζεις σήμερα και το πουλάς μετά 5 χρόνια σε προσυμφωνημένη τιμή

Μέχρι σήμερα δεν το είχε σκεφθεί κανένας. Να αγοράσεις δηλαδή  το αυτοκίνητό σου και να ξέρεις ότι μετά από πέντε χρόνια, αν θέλεις να το πουλήσεις ποια θα είναι η τιμή αγοράς.

Αν το καλοσκεφθούμε κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η κατάσταση της αγοράς του αυτοκινήτου μετά από πέντε χρόνια.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η απόκτηση αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνοδεύεται συνήθως από αβεβαιότητα για το μέλλον, η Jeep παίρνει την πρωτοβουλία και επιτρέπει στους πελάτες της να απολαύσουν την χαρά της οδήγησης ενός Jeep χωρίς κανένα άγχος και προγραμματίζοντας με ασφάλεια τα οικονομικά τους!

Η Jeep στην Ελλάδα τόλμησε

Ανακοίνωσε  το πρωτοποριακό πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτου Jeep Value το οποίο αφαιρεί μια και καλή το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας από την διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου. Η Lancia Jeep Hellas και ο Όμιλος Συγγελίδη, επιβεβαιώνοντας την προστιθέμενη και διαχρονική αξία της ιστορικής αμερικανικής φίρμας,  εγγυώνται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου — μετρητά ή χρηματοδότηση — και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο.  Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.

Με το πρόγραμμα Jeep Value, το Jeep Renegade, Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, μπορεί να αποκτηθεί, με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, από 19.900 €, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή.

Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για αγορές Jeep από 18/7/2016 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Νέες εκδόσεις Jeep Renegade

Παράλληλα με την ανακοίνωση του προγράμματος Jeep Value, η Jeep παρουσιάζει στην Ελλάδα και δύο νέες εντυπωσιακές εκδόσεις του Jeep Renegade, οι οποίες επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν ακόμα πιο οικονομικά το Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2016:

 

Diesel: Jeep Renegade 1.6L Sport 4Χ2 (120HP) 21.900 €

Η νέα έκδοση Sport προσφέρεται με υπερπλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αερόσακους, σύστημα Start & Stop, σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις και streaming μουσικής, θύρα USB, κλιματισμό A/C, ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών, χειριστήρια στο τιμόνι.

 

Diesel: Jeep Renegade 2.0L Longtitude 4Χ4 (140HP) 27.700 €

Η έκδοση Longtitude με τον αποδοτικό και οικονομικό diesel κινητήρα 2.0L περιλαμβάνει, επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Sport, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος.

Jeep Value:  Αγοράζεις σήμερα και το πουλάς μετά 5 χρόνια σε προσυμφωνημένη τιμή

now24.gr-auto

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: