«It’s show time»: Φαντασμαγορικό φινάλε με αγαπημένους καλλιτέχνες (trailer)

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πάθει έμφραγμα την ώρα που γύριζε το τελευταίο επεισόδιο του «It’s show time», το οποίο θα προβληθεί στο Open την Κυριακή 30 Ιουνίου.

«Είμαι καλά τώρα. Σώθηκα από θαύμα και θα πάω να ανάψω ένα κερί» δήλωσε την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»…
Όσα θα δούμε την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 21:00, στο τελευταίο «It’s show time» της σεζόν:
O Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα και το πιο φαντασμαγορικό beach party ξεκινά! Όταν η κυριακάτικη βραδιά εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο beach party με μοναδικά λαϊκά σουξέ να παντρεύονται με ροκ επιτυχίες, όταν το στούντιο θυμίζει ξαφνικά Καραϊβική και υπέροχα καλλίγραμμα κορμιά λικνίζονται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, τότε το σύνθημα είναι ένα: It’s show Time!

O Νίκος Κοκλώνης για το μεγάλο φινάλε του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού πάρτι οργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά.

Cocktails, υπέροχες γεύσεις, εξωτικά λουλούδια, μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένοι καλλιτέχνες-φίλοι του Νίκου Κοκλώνη, μουσική, χορός και τραγούδι είναι τα συστατικά που συνθέτουν ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό για να περάσουμε μια μαγική βραδιά πριν μπούμε σε mood διακοπών!
Ο «βασιλιάς της πίστας», ο άνθρωπος που τα τραγούδια του εδώ και δεκαετίες γίνονται σλόγκαν, ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής, ανεβαίνει στη σκηνή του it’s show time και προκαλεί «Ταραχή». Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη μας ταξιδεύουν με «μαγικά χαλιά» για να νιώσουμε πως είναι να είσαι το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».
Ο ΛΕ- ΠΑ της καρδιάς μας ανάβει φωτιές στο stage, μας ανεβάζει στον «έβδομο ουρανό» με τις μεγάλες επιτυχίες του και μας αφιερώνει το ολοκαίνουργιο κομμάτι του «Θα χωρίσω και θα το πανηγυρίσω».
Μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη, ο Λευτέρης Πανταζής ομολογεί πως νιώθει ευλογημένος με την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, αποκαλύπτει ότι το «Διογένης» τα χρόνια που μεσουρανούσε χτίστηκε για εκείνον, για να χωρέσει τον κόσμο που ήθελε να τον απολαύσει και εξομολογείται στον Νίκο πως όταν είναι εpωτευμένος «πέφτει στα πατώματα».
Ο ΛΕ-ΠΑ κάνει στον Κοκλώνη τον προσωπικό του απολογισμό και με το χέρι στην καρδιά εκμυστηρεύεται ότι προσπαθεί να δώσει στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, την αγάπη που της έλειψε ως παιδί, καθώς δεν ήταν όσο κοντά της όσο θα ήθελε εξαιτίας της δουλειάς και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ποια τραγούδια έχει γράψει και έχει τραγουδήσει για πολυσυζητημένους έpωτές του όπως η Άντζελα Δημητρίου και η Καίτη Φίνου;
Στο beach party του «It’s Show Time» έρχεται και ο καταπληκτικός Δάκης, ο καλλιτέχνης που τα τραγούδια του έχουν έντονο άρωμα καλοκαιριού. Εισβάλει στη σκηνή του με «θωρακισμένη Μερσεντές» και μας ταξιδεύει στις πιο ωραίες μας αναμνήσεις μέσα από αγαπημένα τραγούδια του. Μαζί με το  συγκρότημα 15-50, καλλιτέχνες που χαράσσουν δυναμική πορεία στην ελληνική ροκ σκηνή, ερμηνεύουν από κοινού με μοναδικό τρόπο το «Americano».
Ο ιδρυτής του γκρουπ, Ρουσσέτος Δημητρόγλου μιλά για την ξεχωριστή σχέση του με τον Παντελή Παντελίδη και μαζί με τον τραγουδιστή Μηνά Τσίγκο μας αποκαλύπτουν πως το καλοκαίρι γι’ αυτούς είναι…δρόμος!
Στην παρέα έρχεται και η αγαπημένη Ειρήνη Παπαδοπούλου που μαγνητίζει με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία. Η Ελληνίδα The Body ερμηνεύει το νέο καuτό σουξέ της «Για Χαλάλι» και μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για την ιδανική για εκείνη πρόταση γάμου. Πόσο κοντά έχει βρεθεί στο μεγάλο «ναι, δέχομαι»;
Βeach party χωρίς dance επιτυχίες που σε ταξιδεύουν νοερά σε εξωτικές παραλίες δεν γίνεται! Έτσι, η ελληνίδα παραγωγός και DJ, Ξένια Γκάλι, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, βάζει φωτιά στα decks του «It’s Showtime» και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.
Highlight της βραδιάς, η στιγμή που ο αγαπημένος hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς δίνει ρεσιτάλ στη σκηνή ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο το «Πλάτσα Πλούτσα», ενώ ο Νίκος Κοκλώνης με τη Χριστίνα Παππά μας γυρίζουν πίσω στο 1998 ερμηνεύοντας μαζί ένα τραγούδι που έχει βάλει φωτιά στα καλοκαίρια μας!


  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr