It’s official! Η Chiara Ferragni λανσάρει την πρώτη της συλλογή με τσάντες

It’s official! Η Chiara Ferragni λανσάρει την πρώτη της συλλογή με τσάντες

Το νέο επαγγελματικό της βήμα στο χώρο της μόδας.

Η Chiara Ferragni είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει πολλά σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας αποτελεί μια από τις πιο επιδραστικές περσόνες στην παγκόσμια σκηνή της μόδας και υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό.

Ειδικότερα, έχει γίνει case study στο Πανεπιστήμιο του Harvard για την επιτυχία της στη fashion πραγματικότητα και το blog της «The Blonde Salad», ενώ η ζωή της έγινε ντοκιμαντέρ με τίτλο «Chiara Ferragni-Unpressed» και παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2019. Μέσα σε όλα αυτά έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και ράπερ, Fedez, και τον γιο τους, Leo.

Τώρα, λοιπόν, η Chiara θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα στα επαγγελματικά της και μετά την επιτυχία της προσωπικής συλλογής της με ρούχα, αποφάσισε να λανσάρει μια collection με τσάντες.

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram το Σάββατο, όπου και δημοσίευσε ένα βίντεο με μερικά σχέδια από τις τσάντες της. Όπως θα δεις παρακάτω, οι τσάντες της έχουν ανάγλυφο το signature σχέδιο με το μάτι, όπως ακριβώς και τα ρούχα της, ενώ κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: σε ροζ, σε ασημί glitter και σε σιέλ.

Διάβασε ακόμα: Πώς μπορείς να φορέσεις τα flat παπούτσια σου αυτήν την εποχή;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: