Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα
Εντάξει, δεν θα κατατάξουμε την ηθοποιία στα βαρέα και ανθιυγιεινά επαγγέλματα, αλλά έχει και το Χόλιγουντ τα απρόοπτά του στα γυρίσματα. Κάποιοι επιλέγουν να κάνουν μόνοι τους τον κασκαντέρ με όποιο έχει αυτό στη σωματική τους ακεραιότητα και κάποιοι άλλοι απλά βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Ας δούμε λοιπόν 10 σταρ που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τσάκι Τσαν

Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

Ο 54χρονος σήμερα Τσάκι Τσαν δεν θέλει κασκαντέρ στις ταινίες που παίζει, προτιμά να βγάζει μόνος του το φίδι από την τρύπα! Από μικρός είχε μια έφεση στα ακροβατικά και τις πολεμικές τέχνες, καθώς από την ηλικία των 6 οι γονείς του, που είχαν διακρίνει το ταλέντο του, τον έστειλαν να φοιτήσει στην Ακαδημία της Όπερας του Πεκίνου, ένα σχολείο με εξαντλητικό πρόγραμμα σπουδών, που περιελάμβανε μουσική, χορό, ακροβατικά, ηθοποιΐα και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, που ο Τσαν τις λάτρευε. Η αγάπη του για το παράτολμο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολλές φορές, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τα γυρίσματα της ταινίας Armour of God, που τον οδήγησαν στο χειρουργείο για εγχείρηση εγκεφάλου. Στην επίμαχη σκηνή ο Τσαν έπρεπε να πηδήξει από τον τοίχο ενός κάστρου σε ένα κλαδί. Δεν βρήκε όμως το στόχο του και κατέληξε να χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος. Από την πρόσκρουση ένα κομμάτι του κρανίου του μπήκε μέσα στο μυαλό του και αίμα βγήκε από τα του. Ευτυχώς η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκείνος γρήγορα επέστρεψε στα κινηματογραφικά πλατό.

Μπραντ Πιτ

Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

O γνωστός γόης του Χόλιγουντ ενσάρκωσε το μυθικό ήρωα Αχιλλέα στην κινηματογραφική Τροία, που βασίστηκε στην Ιλιάδα του Ομήρου. Και, τι ειρωνεία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Πιτ, σαν άλλος Αχιλλέας, έσκισε τον αχίλλειο τένοντά του. Αυτή ήταν η αιτία που τα γυρίσματα διακόπηκαν για 10 εβδομάδες, μέχρι την πλήρη ανάρρωση του πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και τα γυρίσματα για την επόμενη του Μπραντ, τη Συμμορία των 12.

Τζόνι Ντεπ

Ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

Παρά τρίχα τη γλίτωσε ο Τζόνι Ντεπ στην ταινία The Lone Ranger όταν η πτώση του από το άλογο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Ντεπ ιππεύει το άλογό του όταν ξαφνικά χάνει την ισορροπία του, πέφτει στο έδαφος και συνεχίζει να σέρνεται από το άλογο, από το οποίο ποδοπατήθηκε. Το συνεργείο κρατάει την ανάσα του μέχρι να δει το γνωστό σταρ του Χόλιγουντ να σηκώνεται όρθιος, τραυματισμένος ελαφρά, και μάλιστα να διακωμωδεί το περιστατικό!

 

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: