"Ήταν δύσκολη η συμβίωση με τη Σπυριδούλα! Ήθελε πάντα να μιλάει…"

«Πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα. Και πιστεύω πως ότι είναι το πεπρωμένο σου…».

Για τη συγκατοίκηση στο σπίτι του MasterChef, αλλά και για τη δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε από την παραγωγή μίλησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη.

Από τους συμπαίκτες σας, ποιος ήταν ο πιο δύσκολος στη συγκατοίκηση;

Γενικώς, δεν ήρθα πολύ κοντά στα παιδιά, για πολλούς λόγους. Μεγαλώνοντας στο εξωτερικό, σκέφτεσαι αλλιώς και λειτουργείς λίγο διαφορετικά. Με άτομα που προκαλούσαν ένταση ήταν πιο δύσκολη η συμβίωση, οπότε θα έλεγα τη Σπυριδούλα, γιατί ήθελε πάντα να μιλάει και να βγαίνει μπροστά. Επίσης, έβλεπα ότι υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα στην Άλκηστη και σε άλλα παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα μαζί της.

Βλέποντας την αντιμετώπιση που είχαν όσοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τη 2η ευκαιρία, σκεφτήκατε «καλύτερα που δεν μπήκα»;

Πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα. Και πιστεύω πως ότι είναι το πεπρωμένο σου θα έρθει. Απογοητεύτηκα μεν που δεν ξαναμπήκα, γιατί πιστεύω ότι θα είχα μια εικόνα του πώς παρουσιάζονται τα πράγματα έξω και θα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το ριάλιτι μπαίνοντας για δεύτερη φορά. Ο χαρακτήρας μου δεν θα άλλαζε. Θα ήμουν και πάλι χαμηλών τόνων, δεν θα έκραζα κανέναν για να πάρω δημοσιότητα. Θα λειτουργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ίσως αυτό δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε δεν μετανιώνω. Αν ήταν να γίνει, θα γινόταν.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: