It Girls έδωσαν μαθήματα στυλ στις front rows των Fashion Weeks και τις ακολουθούμε πλέον παντού!

It Girls έδωσαν μαθήματα στυλ στις front rows των Fashion Weeks και τις ακολουθούμε πλέον παντού!

Από την κόρη του Steve Jobs έως την κόρη της Madonna, το μέλλον προβλέπεται λαμπρό γι’ αυτά τα κορίτσια!

Η ολοκλήρωση του μήνα της μόδας άφησε πολλές τάσεις που περιμένουν να υιοθετηθούν από τους λάτρεις του στυλ. Στα front rows των αγαπημένων μας brands δεν πρωταγωνίστησαν μόνο oι κλασικοί celebrities, αλλά και It Girls που ψάχνουν τη δική τους στιγμή αναγνώρισης. Έχουμε δει τα πρόσωπά τους κατά τη διάρκεια του fashion week, σε καμπάνιες, και στα αγαπημένα μας fashion brands. Αυτά τα κορίτσια έχουν εισβάλει δυναμικά στη βιομηχανία της μόδας και λατρεύουμε να τις βλέπουμε. Χωρίς την παρουσία τους, τα shows δε θα ήταν τόσο διασκεδαστικά.

Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 8 κορίτσια που έφεραν μαθήματα στυλ στις front rows των Fashion Weeks. Είμαστε σίγουρες πως θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Eve Jobs:

Η Eve Jobs, κόρη του δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα πρόσωπα στον χώρο του modeling. Η 23χρονη έκανε το ντεμπούτο της στην επίδειξη μόδας του οίκου Coperni στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το ανερχόμενο μοντέλο φόρεσε ένα πράσινο neon top και μια mini λαμπερή φούστα και ολοκλήρωσε το σύνολό με ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου και την Origami bag, η οποία είχε συναισθηματική αξία. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο αυτής της τσάντας είναι εμπνευσμένο από το εικονίδιο των φωτογραφιών στο iPhone.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το πόσο εξαιρετική είναι η συλλογή. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος του οράματος της Coperni. Συγχαρητήρια στις αγάπες μου, Arnaud Vaillant και Sébastien Meyer και σε όλη την ομάδα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Annie Doble:

Η αγοράστρια μόδας πίσω από την πιο εκθαμβωτική μπουτίκ του Λονδίνου, Annie’s Ibiza, έφερε το γούστο της στην πρώτη σειρά της εβδομάδας μόδας αυτή τη σεζόν. Για το show του Richard Quinn φόρεσε τις μπότες PVC με μια φούστα με βολάν, μια μπορντό ολόσωμη φόρμα για τον Rick Owens και ένα μεταλλικό ροζ φόρεμα για μεσημεριανό με την Μαρκησία του Bath και την Sabrina Elba. Όταν η Doble δεν ήταν στην πρώτη σειρά, περνούσε χρόνο με την Kate και Lila Moss στο διαμέρισμά της, ντύνοντας τα μοντέλα με φτερά, παγιέτες και vintage μεταξωτά φορέματα.

Mia Regan:

Το 18χρονο μοντέλο και η κομψή φίλη του Romeo Beckham ήταν το επίκεντρο της σκηνής της μόδας αυτή τη σεζόν. Η Regan φωτογραφήθηκε στο show του οίκου Missoni φορώντας ένα crochet look. Στο Παρίσι, στη συνέχεια, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε πίσω από την κάμερα για να καταγράψει το Φεστιβάλ του Balmain εκ μέρους των Harrods.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπα It Girls της φετινής σεζόν!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Coperni SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: