It bags: Τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Οίκοι, όπως oι Chanel, Dior και Michael Kors, μας εξέπληξαν με τσάντες που συνδυάζουν την πρακτικότητα και την επιθυμία για εντυπωσιακά bold χρώματα

Ο μήνας της μόδας έλαβε τέλος πριν από λίγες ημέρες και εμείς προλάβαμε να δούμε και να ξεχωρίσουμε τις τσάντες που ολοκλήρωσαν τα πιο κομψά looks στις πασαρέλες. Οι τάσεις στις τσάντες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Λαμβάνοντας υπόψιν μας πως περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως μέσα στο σπίτι, δεν υπήρξε μεγάλη ζήτηση για τις τσάντες. Μέχρι τώρα.

Τα νέα σχέδια που θα αντικαταστήσουν τις τωρινές «it» τσάντες

Ύστερα από τόσους μήνες αβάσταχτης μονοτονίας, η επιθυμία για εντυπωσιακές τσάντες που θα απογειώσουν κάθε look είναι μεγάλη. Ξέχνα αυτό το «it» purse που δε σου ταιριάζει – τα σχέδια που συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των σχεδιαστών για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 συμπεριλαμβάνουν τις bucket bags, τις πλεκτές/crochet, τις oversize τσάντες και πολλές ακόμα. Είτε ψάχνεις για μια glamorous mini τσάντα για τις βραδινές εξόδους σου είτε ένα πιο πρακτικό στυλ για την καθημερινότητα, οι σχεδιαστές φέτος δημιούργησαν την ιδανική τσάντα για την καθεμία μας.

It Girls έδωσαν μαθήματα στυλ στις front rows των Fashion Weeks και τις ακολουθούμε πλέον παντού!

It bags: Τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Balmain SS22

Από τις bucket bags του οίκου Michael Kors και Chloe έως τις oversized του οίκου Etro και Chanel, συγκεντρώσαμε τις 15 καλύτερες τσάντες από τις SS22 πασαρέλες. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση και ανακάλυψε την τσάντα που ταιριάζει στο στυλ σου και θα μπει σίγουρα στη wish list σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Givenchy SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: