Ισραήλ: Παλαιστίνιος σκότωσε στο ξύλο 84χρονη σε δρόμο της Χολόν

Μια 84χρονη έπεσε νεκρή σήμερα από τα χτυπήματα αγνώστου σε κεντρικό δρόμο της Χολόν (προάστιο του Τελ Αβίβ), όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

«Γνωρίζουμε την ταυτότητα του υπόπτου και ερευνούμε την περιοχή για να τον εντοπίσουμε», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας Κόμπι Σαμπτάι στην ισραηλινή τηλεόραση.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Παλαιστίνιου Μούσα Τζαρζούρ, 28 ετών, από την Καλκίλια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, δίνοντας στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του υπόπτου. Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για Παλαιστίνιο που εργαζόταν σε εργοτάξιο της περιοχής.

Από τον περασμένο Μάρτιο, αντι-εβραϊκές επιθέσεις έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 20 ανθρώπους. Έκτοτε, ο ισραηλινός στρατός έχει πολλαπλασιάσει τις επιχειρήσεις του στη Δυτική Όχθη, ιδιαίτερα στη Ναμπλούς και στην Τζενίν όπου δραστηριοποιούνται ένοπλες παλαιστινιακές ομάδες. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, που συχνά εξελίσσονται σε γενικευμένες συγκρούσεις με παλαιστίνιους διαδηλωτές, έχουν προκαλέσει δεκάδες θύματα στην παλαιστινιακή πλευρά και έχουν οδηγήσει στη σύλληψη περισσότερων από 1.500 ανθρώπων, σύμφωνα με τον αρχηγό του ισραηλινού γενικού επιτελείου στρατού Αβίβ Κοχάβι.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: