Ισραήλ: Κοπάδι ελεφάντων αγκαλιάζονται για να προστατεύσουν το μικρό τους από τις βόμβες της Χαμάς [Βίντεο]

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που απεικονίζει τους ελέφαντες να έχουν σχηματίσει προστατευτικό κλοιό, για να προστατεύσουν το ελεφαντάκι από τις βόμβες.

Καθώς οι πολεμικές σειρήνες ηχούν στο Ισραήλ, ένα κοπάδι από πέντε θηλυκούς ελέφαντες περικύκλωσαν ελεφαντάκι σαν αλυσίδα, για να το προστατεύσουν από τις βόμβες.

Το συγκινητικό περιστατικό έλαβε χώρα στον ζωολογικό κήπο Ramat Gan Safari του Τελ Αβίβ.

Μέλος του προσωπικού μαγνητοσκόπησε και δημοσίευσε την μοναδική αυτή στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την περασμένη Παρασκευή, εν μέσω εχθροπραξιών μεταξύ των δυο χωρών, που οδήγησαν στον θάνατο τουλάχιστον 248 Παλαιστινίων, καθώς και 12 ατόμων στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον εργαζόμενο του κήπου, Guy Kfir, αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι συνηθισμένη ανάμεσα στους ελέφαντες,.

«Όταν αντιλαμβάνονται κίνδυνο, οι ελέφαντες τοποθετούν τα μικρά τους στο κέντρο και έπειτα τα περικυκλώνουν, σχηματίζοντας ένα είδος προστατευτικού κλοιού. Στο βίντεο βλέπετε τον κάθε ελέφαντα να κοιτάζει προς διαφορετική κατεύθυνση, για να προστατεύσουν το μικρό και να προλάβουν τον κίνδυνο, από όπου και αν έρχεται», προσθέτει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: