Ισόβια στον πατέρα για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης δυο ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον πατέρα της μικρής Άννυ, Στανισλαβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) κρίνοντας τον ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού.

Ακόμη, το δικαστήριο έκρινε αθώα τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή. Στο άκουσμα της αθωωτικής για εκείνη απόφαση, η μητέρα της άτυχης Άννυ ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα. 

Από την πλευρά του ο πατέρας της Άννυ μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου απευθύνθηκε στην πρόεδρο και τη ρώτησε: «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου; Θα έπρεπε να έχω ένα κίνητρο. Να μου απαντήσετε».
Πρόεδρος: Θα το δείτε στην απόφασή μας.
Πατέρας Άννυ: Λυπάμαι για σας.

Αναφορικά με τον τρίτο κατηγορούμενο της υπόθεσης, τον Νικολάι Αχμεντοφ, το δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη εννέα ετών και σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του ενώ, σύμφωνα με το δικηγόρο του, κάνει και μέροκαματα στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται. 

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: