Ίσως αυτό να είναι το απόλυτο παπούτσι για το καλοκαίρι του 2020

Ίσως αυτό να είναι το απόλυτο παπούτσι για το καλοκαίρι του 2020

Συνδυάζει άνεση και στυλ!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που η στυλιστική αδυναμία τους είναι τα παπούτσια, τότε ξέρουμε ότι ήδη έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα για να επενδύσεις στα shoe trends αυτού του καλοκαιριού. Τα mules και τα square toe sandals είναι μόνο μερικές από τις «δυνατές» τάσεις αυτής της σεζόν και αν υπάρχουν ήδη στη συλλογή σου από εμάς είναι ένα μεγάλο «μπράβο».

Μπορεί, όμως, αυτά τα παπούτσια να συμβάλλουν στο να κάνεις fashionable καλοκαιρινές εμφανίσεις, όμως είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή θα καταντήσουν κουραστικά. Κουραστικά για τα πόδια σου. Πόσες ώρες, άλλωστε, να αντέξεις πάνω σε ένα ζευγάρι δεκάποντα παπούτσια; Κάποια στιγμή χρειάζεσαι την άνεση του flat, χωρίς όμως να κάνεις εκπτώσεις στην κομψότητα.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να πετύχεις το combo κομψότητα και άνεση, υπάρχει ένα στυλ παπουτσιού που θα στο χαρίσει: τα Birkenstock. Αυτό το flat και συνάμα fashionable παπούτσι, που ανήκει στην κατηγορία των ugly shoes, έχει αγαπηθεί φέτος το καλοκαίρι από όλες τις trend lovers μιας και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στην καθημερινότητά σου.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα Birkenstock δείχνουν πολύ cool και fashionable με ένα αέρινο φόρεμα. Και με παντελόνι ή με shorts, όμως, μπορούν να κάνουν το τέλειο stylish combo απογειώνοντας την εμφάνισή σου και κάνοντάς σε να νιώθεις άνετα όπου κι αν βρίσκεσαι.

Cover photo: @styledevotee

Διάβασε ακόμα: 5+1 τρόποι να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: