Ίσως αυτό είναι το πρώτο κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις το 2021

Μια αγορά που θα βοηθήσει εσένα αλλά και τους γύρω σου!

Η πανδημία επέβαλε στο καθημερινό μας ντύσιμο τη μάσκα και γι’ αυτό, ένα πράγμα που μπορούμε να είμαστε σίγουρες το 2021, είναι πως οι μάσκες προσώπου θα είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και τη νέα χρονιά. Από τον Μάρτιο πολλές από εμάς έχουμε αγοράσει stylish μάσκες με πολύ ιδιαίτερα και καλαίσθητα σχέδια. Αλλά, έχουμε να σου προτείνουμε μία μάσκα που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Είναι μεταξωτή, και πιθανόν το πρώτο κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις τη νέα χρονιά.

Η Athleta έχει συνεργαστεί με το luxury underwear και outerwear brand, VPL, για την μεταξωτή μάσκα προσώπου της. Η VPL είναι μία καινοτόμα και βιώσιμη εταιρεία που διευθύνεται από γυναίκες που συμβαδίζουν με τις αξίες της ισότητας και της βιωσιμότητας που πρεσβεύει και η Athleta. Οι μάσκες της εταιρίας VPL είναι επίσης ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον καθώς κατασκευάζονται από οργανικό, ιαπωνικό βαμβάκι.

Ίσως αυτό είναι το πρώτο κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις το 2021

Για αυτήν τη συγκεκριμένη μεταξωτή μάσκα, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα πάνε στο «Fashion Girls for Humanity», μία μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία προσφέρει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό σε κοινότητες που υποφέρουν λόγω του COVID-19.

Αν σκοπεύεις να δεις κάποιον μετά τις γιορτές, τότε αυτό είναι το τέλειο δώρο!

Αυτές τις εμφανίσεις των stars αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: