Iris Law: Η εντυπωσιακή κόρη του Jude Law πρωταγωνίστρια στην καμπάνια διάσημου Οίκου Μόδας

Iris Law: Η εντυπωσιακή κόρη του Jude Law πρωταγωνίστρια στην καμπάνια διάσημου Οίκου Μόδας

Η κόρη των διάσημων Βρετανών ηθοποιών Jude Law και Sadie Frost φαίνεται πως είναι το next big thing στο χώρο της μόδας. Η 19χρονη Iris Law, με τα σαρκώδη χείλη και τα γαλαζοπράσινα μάτια, είναι η νέα πρωταγωνίστρια στην καμπάνια του Οίκου Fendi για την iconic τσάντα Peekaboo από τη Solar Dream collection. 

Το νεαρό μοντέλο έχει «χτίσει» μια καριέρα στο χώρο της μόδας, καθώς έχει ήδη περπατήσει στις Εβδομάδες Μόδας για χάρη των πιο διάσημων Fashion Houses, όπως Burberry, Chanel και Miu Miu, και τώρα απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του Οίκου Fendi, ο οποίος είδε στο πρόσωπό της τη νέα μούσα του.

«Από τότε που ήμουν μικρή λάτρευα τη μόδα, οπότε ήρθε κάπως φυσικά όλο αυτό και είμαι σε τόσο στενή επαφή με το χώρο της μόδας. Όταν δε δουλεύω βελτιώνω τις ικανότητές μου στα υφάσματα και κατασκευάζω πράγματα. Θέλω να είμαι δημιουργική», λέει η Iris στο vintage αισθητικής βίντεο για την καμπάνια του Οίκου Fendi.

Η Iris Law μιλά για τη δημιουργική της προσέγγιση στη ζωή, δείχνει την παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα άγρια ψυχή της, παρουσιάζοντάς μας ταυτόχρονα την τσάντα Peekaboo του Οίκου Fendi από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. «Σκέφτομαι την τσάντα Peekaboo σαν κάποιον που αγαπά να έχει μια προσωπική και ευέλικτη αίσθηση του στυλ», λέει το μοντέλο.

H Iris Law είναι ντυμένη με το statement athleisure στυλ του Οίκου Fendi. Φοράει ένα μακρύ jacket, ένα χακί λεπτό πλεκτό και εναλλάσσει το look με ένα sequin jumper, ψηλές κάλτσες και oversized F σκουλαρίκια, ενώ έχει πάντα δίπλα της την Peekaboo bag του brand. Όσο για το φόντο; Ποζάρει σε ένα cozy δωμάτιο με vintage floral τοίχο ταξιδεύοντάς μας σε μια άλλη εποχή.

Διάβασε ακόμα: Savage X Fenty: Η Rihanna σε προ(σ)καλεί να πρωταγωνιστήσεις στη νέα της καμπάνια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: