Ηράκλειο: Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Το «φιξάκι» με τη μικροποσότητα κοκαΐνης που πούλησε σε έναν 40χρονο με καταγωγή από την Αλβανία στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης, ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί η παράνομη δραστηριότητα ενός 43χρονου που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με τη συνομήλικη σύντροφό του.

Ο διακινητής εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης, τη στιγμή που προμήθευε με κοκαΐνη τον αλλοδαπό που είχε πλησιάσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και συνελήφθησαν και οι δυο.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του Έλληνα όπου κατασχέθηκαν άλλα 25 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας και 1.350 ευρώ προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Εκεί συνελήφθη και η σύντροφός του που κατοικεί στο ίδιο σπίτι και συμμετείχε στην παράνομη δραστηριότητά του. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν. Στον Αλβανό αγοραστή ασκήθηκε δίωξη για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: