Ηράκλειο: Το πρωί στη δουλειά, το βράδυ σχολείο και τώρα στο Πανεπιστήμιο! (εικόνες)

Ο Μάνος Χαιρέτης από το Ηράκλειο της Κρήτης, με πολλή κούραση αλλά και τεράστια αποφασιστικότητα, προσπάθησε και κατάφερε την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παρά το γεγονός ότι δούλευε σε ψιλικατζίδικο.

Με τα μάτια στο στόχο, ο Μάνος συνδύασε δουλειά, σχολείο και πολλές άλλες δράσεις που κάνει και κατάφερε να επιφέρει την επιτυχία.

Ο 28χρονος τέλειωσε το σχολείο το 2001, παίρνοντας την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Τελικά όμως, αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία για να πάρει και την ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το διάστημα αυτό εργαζόταν από το πρωί ως το απόγευμα στο κατάστημα με είδη ψιλικών που διατηρεί στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο, ενώ αμέσως μετά παρακολουθούσε τα μαθήματα στο 4ο εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου.

Κουράστηκε αλλά… δικαιώθηκε

Εν τέλει, η απόδοσή του στις πανελλήνιες εξετάσεις δικαίωσε την προσπάθεια που είχε καταβάλλει, αφού πλέον είναι φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο. Ο ίδιος απευθύνει ευχαριστίες σε όλους τους καθηγητές του σχολείου που ήταν στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη πορεία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: