Ηράκλειο: Συνελήφθη 24χρονος μετά από έξι κλοπές

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 24χρονος, ο οποίος είχε διαπράξει ληστείες σε έξι σπίτια αφαιρώντας λεία αξίας περισσότερων από 5.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αλλοδαπός είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Η εξιχνίαση των υποθέσεων κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 24χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 28.11.2017 έως 06.09.2018 είχε διαπράξει έξι κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες. Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ”.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: