Ηράκλειο: Σύλληψη 52χρονου για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ο άνδρας είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ένα εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου συνέλαβαν τον 52χρονο το πρωί της Τρίτης, όταν στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 82 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και ένα μέτρο, τα οποία καλλιεργούσε σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Ακόμη, βρέθηκε ποσότητα νωπών τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους 416 γραμμαρίων και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια, όπως ανεμιστήρας, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, καθώς και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον εισαγγελέα.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: