Ηράκλειο: Στο αυτόφωρο παππούς που επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας ηλικιωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του.

Όλα ξεκίνησαν με μια καταγγελία από την οικογένεια ενός μαθητή δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου που ανέφερε ότι ο παππούς μιας συμμαθήτριας του, επιτέθηκε στο παιδί τους και βιαιοπράγησε εναντίον του.

Αμέσως κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου και ο παππούς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Από την οικογένεια της μικρής αρχικά υποστηρίχθηκε ότι ο συμμαθητής της της ασκούσε “μπούλινγκ” με αποτέλεσμα ο παππούς της να αντιδράσει και να τον “μαλώσει”, ωστόσο, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, η οικογένεια του αγοριού υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν από την μαθήτρια που προκειμένου να εκδικηθεί τον συμμαθητή της για κάποια παιδικά αστεία, εκείνη μετέφερε στον παππού της ότι της ασκούσε μπούλινγκ σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο Αστυνομικό Μέγαρο και όσα υποστηρίζει η οικογένεια του αγοριού, ο 66χρονος παππούς της μαθήτριας περίμενε τον συμμαθητή της εγγονής του έξω από το σχολείο και μόλις εκείνη του τον υπέδειξε,του επιτέθηκε πιάνοντας τον από το λαιμό και εξυβρίζοντας τον μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προκειμένου να εξακριβωθούν τα πλήρη αίτια της υπόθεσης.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: