Ηράκλειο: Σε ερειπωμένο κτίριο έκρυβε κάνναβη και ζυγαριά

Οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού παρακολουθούσαν διακριτικά έναν 39χρονο από το Πακιστάν, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά στο Τυμπάκι, περίμεναν όμως να τους οδηγήσει στο σημείο όπου τα έκρυβε, όπως και έγινε το βράδυ της Τετάρτης οπότε του πέρασαν χειροπέδες.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη σε ένα ερειπωμένο κτίσμα που χρησιμοποιούσε ως “καβάντζα” και εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα 27 “φιξάκια” με συνολικά 36,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Στις τσέπες του αλλοδαπού, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκε και το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Δεν βρήκαν όσα ναρκωτικά περίμεναν

Πρόλαβε να… ξεπουλήσει πριν υποβληθεί σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη Μυτιλήνη! Στην κατοχή του βρέθηκαν μόνο δυο “φιξάκια” με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2,9 γραμμαρίων και στο σπίτι του δυο κουτιά με άλλα 14,3 γραμμάρια, όμως κατασχέθηκε και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης που αρκούσε για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: