Ηράκλειο: "Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν", δηλώνει ο ψυχίατρος

Θύμα επίθεσης έπεσε το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος, φεύγοντας από το γραφείο του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του γιατρού μόλις εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο κ. Στριμπάκος έσπευσε σε φαρμακείο της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός φέρεται να είπε ότι τον πυροβόλησαν 3-4 άτομα και πως ξέρει ποιοι είναι.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ ο ψυχίατρος κλήθηκε να καταθέσει στην για το περιστατικό. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, έχει κατονομάσει ένα άτομο από το οποίο δεχόταν απειλές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γιατρός φέρεται να έχει καταθέσει ότι “δεν είδε ποιοι τον πυροβόλησαν”, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο έπεσαν τουλάχιστον 3 πυροβολισμοί με τους δράστες να στοχεύουν τον γιατρό από το παράθυρο του οδηγού.

Αξιόπιστη αστυνομική πηγή δήλωσε ότι μετά την αυτοψία που έγινε στο σημείο, δεν βρέθηκαν κάλυκες παρά μόνο θραύσματα από βλήμα, επομένως οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει ως προς το τι όπλο χρησιμοποιήθηκε.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ψυχίατρος πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης. Πριν από περίπου 2 μήνες, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος στις Αρχές, ένα μηχανάκι σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό του με τον οδηγό να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον του.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: