Ηράκλειο: Η 36χρονη Νικολέτα πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε

Η 36χρονη Νικολέτα Τσεσμετζή, μητέρα ενός μικρού παιδιού, έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο.

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει και την Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της, με πολλούς ανθρώπους του νησιού να δείχνουν τη στήριξή τους στον αγώνα της, όταν χρειάστηκε να κάνει μια δύσκολη επέμβαση στο εξωτερικό.

Πληροφορίες του e-mesara, αναφέρουν ότι ο πεθερός της Νικολέτας Μητσάκη Τζεσμετζή, συνταξιούχος εκπαιδευτικός Γιώργος Μητσάκης, ήταν εκείνος που έκανε γνωστή την τραγική είδηση με μια λιτή ανακοίνωση.

«Χθες μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη μας νύφη Νικολέττα, άφησε την τελευταία της πνοή στην Σιγκαπούρη. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άγνωστους που μας συμπαρασταθήκατε και μας βοηθήσατε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό σου ταξίδι γλυκό μας κορίτσι, θα σε θυμόμαστε πάντα».

Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος αγώνας της Νικολέτας κράτησε πάνω από 3 χρόνια. Το 2014, η 33χρονη τότε Νικολέτα, σύζυγος του Μάνου και μητέρα ενός μόλις 10 μηνών παιδιού, διαγνώστηκε με όγκο στην σπονδυλική στήλη — νωτιαίο μελό μέχρι την αορτή της καρδιάς.

Η Νικολέτα με τον Μάνο είχαν αφήσει την Κρήτη και έμεναν στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα όταν έγινε η διάγνωση και έτσι επέστρεψαν εσπευσμένα στην Κρήτη και απευθύνθηκαν στο ΠΑΓΝΗ όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την τόσο δύσκολη επέμβαση.

Έγινε ένας μεγάλος αγώνας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα  και να γίνει η απαραίτητη επέμβαση στη Νικολέτα σε εξειδικευμένη κλινική στη Αυστραλία από όπου καταγόταν. Από τότε ως σήμερα η Νικολέτα πέρασε από πολλά νοσοκομεία, δίνοντας τις μάχες της.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: