Ηράκλειο: 78χρονος “έκλεψε” 72χρονη

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση δύο ηλικιωμένων από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, οι οποίοι αποφάσισαν να “κλεφτούν” και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα.

Πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο του Δημοσίου και μία 72χρονη συγχωριανή του, οι οποίοι ζούσαν στην ίδια γειτονιά. Η γυναίκα, η οποία έχει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, έμεινε χήρα πριν από έξι χρόνια, ενώ και ο συνταξιούχος έχασε τη γυναίκα του και έμεινε ολομόναχος, αφού δεν είχε αποκτήσει απογόνους.

Η ιστορία τους αποκαλύφθηκε ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όταν ο γιος της 72χρονης επισκέφθηκε το πατρικό του σπίτι στο χωριό αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Καθώς πίστεψε ότι η μητέρα του ήταν ακόμα στην εκκλησία, άνοιξε με το δικό του κλειδί και πάνω στο τραπέζι βρήκε ένα γράμμα που τα εξηγούσε όλα.

Η 72χρονη έγραφε στα παιδιά της ότι είχε αποφασίσει να συζήσει με τον 78χρονο γείτονα, τον ανεκπλήρωτο έρωτά της από τα εφηβικά τους χρόνια, πριν την παντρέψουν οι δικοί της και πριν εκείνος αναχωρήσει στην Αθήνα για σπουδές.

Στο ίδιο γράμμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το χωριό, εξηγούσε πώς είχε διευθετήσει όλα τα κληρονομικά τους και τους ζητούσε να σεβαστούν την επιθυμία της να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον σύντροφό της.

Τα παιδιά της 72χρονης, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η μητέρα τους θα έκανε κάτι τέτοιο και θέλοντας να σιγουρευτούν ότι δεν της συνέβη κάτι κακό, απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία εξαφάνισης, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 78χρονου, το οποίο επίσης ήταν κλειστό αλλά απολύτως τακτοποιημένο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Π» ότι την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της προκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: