Ηράκλειο: 15χρονη Ιρλανδή μαθήτρια έχασε τη ζωή της σε πισίνα ξενοδοχείου

Την τελευταία της πνοή άφησε σε πισίνα του ξενοδοχείο της Σταλίδας, η 15χρονη Ιρλανδή ιστιοπλόος, Laura Dempsey, η οποία έκανε διακοπές στην Κρήτη.

Η 15χρονη, η οποία ήταν πολύ δημοφιλής στο σχολείο της, είχε τελειώσει τις σχολικές εξετάσεις και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν δώρο αυτές τις διακοπές στο ελληνικό νησί.

Οι τραγικοί γονείς, John Dempsey και Nicola Smith, έψαχναν την κόρη τους για ώρες, όταν τελικά αυτή εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα στις 14.30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ιρλανδίας, το σχολείο της, που είχε κλείσει για διακοπές, άνοιξε και πάλι ώστε να δέχεται φίλους και συμμαθητές της και να μπορεί να τους προσφέρει κάποια ψυχολογική βοήθεια, καθώς η 15χρονη ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία και ως ενεργό μέλος του ιστιοπλοϊκού ομίλου.

Οι εκπρόσωποι τόσο του σχολείου, του συλλόγου της και της τοπικής εκκλησίας δηλώνουν σοκαρισμένοι και θέλουν να στηρίξουν τους γονείς της αλλά και τους συμμαθητές της.

Οι γονείς της, που βρίσκονται ακόμα στην Κρήτη για τη μεταφορά της σορού στο Greystones, έχουν τη βοήθεια του ιρλανδικού προξενείου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: