iPhone 8: Κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από γυαλί το περίβλημά του

Σε δημοσίευμά της, η ιστοσελίδα «The Inquirer», υποστηρίζει πως η επόμενη συσκευή iPhone της Apple, ενδέχεται να καλύπτεται εξωτερικά από γυαλί, πιθανότατα σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα κέρδη της από τις επισκευές που θα κοστίζουν περισσότερο.

Από την άλλη, ο αναλυτής της εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, αναφέρει ότι αυτό δεν είναι ο βασικός λόγος που η εταιρεία σχεδιάζει να βγάλει στην παραγωγή ένα γυάλινο iPhone.

Σύμφωνα με τον Kuo, το γυάλινο περίβλημα θα είναι σε θέση να υποστηρίξει υψηλές ταχύτητες ασύρματης φόρτισης, καθότι το μεταλλικό περίβλημα, όπως αυτά των iPhone 7 και 7 plus, μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα φόρτισης.

«Πιστεύουμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα νέα iPhone θα διαθέτουν γυάλινο και όχι μεταλλικό περίβλημα, είναι για να υποστηρίζεται πιο αποτελεσματικά η ασύρματη φόρτιση», είπε χαρακτηριστικά ο Kuo.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής είναι ασαφές εάν στη αρχική συσκευασία του iPhone 8 θα περιλαμβάνεται ασύρματος φορτιστής, ενώ παραμένει άγνωστο εάν η λειτουργία αυτή θα περιορίζεται μόνο στο iPhone 8 Plus.

Πάντως η εταιρεία σκοπεύει να κάνει κοινή τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης για τις συσκευές της από το 2018.

Άλλες αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας υποστηρίζουν ότι η Apple εξερευνά τεχνολογίες αιχμής που θα επέτρεπαν σε συσκευές iPhone και iPad να φορτίζουν από μακριά.

Πιθανολογείται ότι το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017, στην επέτειο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: