Ήπειρος: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμαθητή του – Νοσηλεύεται με εγκεφαλική βλάβη

«Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει» λέει ο πατέρας του παιδιού που ξυλοπήθηκε από συμμαθητή του — Ο μαθητής λιποθύμησε από τον ξυλοδαρμό — Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό βίας

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 14χρονος μαθητής στην Ήπειρο, καθώς τον χτύπησε συμμαθητής του, με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει στο νοσοκομείο και να νοσηλεύεται με εγκεφαλική βλάβη.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και είπε: «την Παρασκευή το μεσημέρι την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από ένα συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές τη μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά».

«Μετά τη γροθιά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο Άρτας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, ο πατέρας του 14χρονου μαθητή κατήγγειλε ότι «όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε. Φανταστείτε ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλεγαν».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: