ΗΠΑ: Τι απάντησε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για τον επίμονο βήχα του Τζο Μπάιντεν

Τι συμβαίνει με τον επίμονο βήχα του προέδρου Μπάιντεν; Δημοσιογράφος του δικτύου «NBC» ρώτησε την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι εάν είναι κάτι σοβαρό

Η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου «NBC» στον Λευκό Οίκο, Κέλι Ο΄Ντόνελ, εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας του 76χρονου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από επίμονο βήχα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας για την φορολογία, ο Τζο Μπάιντεν έβηχε πολλές φορές με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο να προβληματίζεται έντονα για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου. Μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει την ομογενή εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, για τον επίμονο βήχα του προέδρου.

«Έχουμε δει τον πρόεδρο Μπάιντεν σε πολλές περιπτώσεις όπου έχει επαναλαμβανόμενο βήχα. Τι συμβαίνει με τον βήχα και είναι κάτι ανησυχητικό; … Υπάρχει εξήγηση γιατί βήχει τόσο συχνά; Είμαι σίγουρη ότι το είδατε», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου Κέλι Ο Ντόνελ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «USA Today».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου έσπευσε να καθησυχάσει τους Αμερικανούς.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία», δήλωσε η Ψάκι καθησυχάζοντας τις ανησυχίες της δημοσιογράφου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: