ΗΠΑ: Τα Samsung Galaxy Νote 7 να μην χρησιμοποιούνται στα αεροπλάνα

Σύσταση στους επιβάτες απηύθυνε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, για να μην ενεργοποιούν τις συσκευές Samsung Galaxy Νοte 7 στις πτήσεις και να μην τα αποθηκεύουν στις αποσκευές.

Σύμφωνα με το CNN, ο λόγος είναι ότι έχουν παρατηρηθεί αναφλέξεις των συγκεκριμένων κινητών λόγω των μπαταριών τους και είναι δύσκολο αυτές οι φωτιές να σβήσουν σε αεροσκάφος.

Άσχημα είναι λοιπόν τα νέα για τη Samsung, καθώς ήδη κάποιες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει μέτρα για να αποτρέψουν τους επιβάτες από τη χρήση των συσκευών στα αεροσκάφη τους.

Η Delta ανέφερε ότι «θα συμμορφωθεί με οποιαδήποτε οδηγία και μελετά το θέμα αυτό, ενώ η American (AAL) είναι σε επαφή με την υπηρεσία σχετικά με το θέμα.

Από την πλευρά της, η Korean Air, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ν. Κορέας όπου παράγεται το Samsung, δήλωσε ότι δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια σχέδια για να περιοριστεί η χρήση του Galaxy 7 στα αεροπλάνα της.

Με σχετική ανακοίνωση, η Samsung γνωστοποίησε πριν από μία εβδομάδα ότι προχωρά σε ανάσχεση των πωλήσεων του Note 7 και υπενθύμισε ότι θα αντικαταστήσει 2,5 εκατομμύρια συσκευές σε 10 χώρες, με νέα Note 7.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

texnologia

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: