ΗΠΑ: «Sugar dady» ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ματ Γκάετς: Καταγγελίες πως πλήρωνε και κοιμόταν με ανήλικες

Σύμφωνα με το CNN, ο Γερουσιαστής έδειχνε στο Κογκρέσο φωτογραφίες και βίντεο γυμνών γυναικών με τις οποίες είχε κοιμηθεί — Υπερηφανευόταν στους συναδέλφους του για τον ανδρισμό του

Στο μικροσκόπιο της αμερικανικής Δικαιοσύνης βρίσκεται ο συντηρητικός Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής, Ματ Γκάετς, καθώς ερευνώνται καταγγελίες σε βάρος του ότι πλήρωνε αδρά γυναίκες, αλλά και ανήλικα κορίτσια για να κοιμούνται μαζί του.

Στη συνέχεια, έδειχνε τα καμώματά του μέσω βίντεο σε συναδέλφους του στο Κογκρέσο, σύμφωνα με το CNN. Επιπλέον, o Γκάετς φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα πορνείας, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Ο ένθερμος υποστηρικτής του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη χτίσει τη φήμη του «γυναικοκατακτητή» στο Κογκρέσο. Σύμφωνα με πηγές του CNN, καυχιόταν ανέκαθεν για τις σeξουαλικές του επιδόσεις με αιθέριες υπάρξεις.

Πολλές φορές έδειχνε στους συναδέλφους του φωτογραφίες και βίντεο γυμνών γυναικών με τις οποίες, όπως έλεγε, είχε κάνει σeξ.

Μάλιστα σε ένα από τα κaυτά βίντεο , μία γuμνή γυναίκα φαίνεται να κάνει χούλα χουπ, σύμφωνα με μια πηγή.

«Ένιωθε μια υπερηφάνεια», λέει μία από τις πηγές που δεν κατονομάζεται.

Ο Γκάετς φέρεται να είχε σeξουαλική σχέση με 17χρονη την οποία πλήρωνε για να του κάνει παρέα και να τον συνοδεύει στα ταξίδια του.

Ο ίδιος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι τίποτα αυτά δεν ισχύει κι ότι ο ίδιος έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. «Τίποτα δεν είναι αλήθεια», τόνισε ο ίδιος .

«Τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένειά μου και εγώ είμαστε θύματα μιας οργανωμένης εγκληματικής εκβιαστικής συμπεριφοράς«, δήλωσε ο Γκάετς.

Ωστόσο, για τις εικόνες και τα βίντεο με τις γuμνές γυναίκες που φέρεται να έδειχνε σε συναδέλφους του στο Κογκρέσο δεν είπε τίποτα.

Σύμφωνα με τους New York Times, το 2019 και το 2020, ο Γκάετς φέρεται να έκλεινε online ραντεβού με νεαρές κυρίες, συχνά σε ξενοδοχεία γύρω από τη Φλόριντα. Τους έλεγε επίσης το ποσό με το οποίο θα τις πλήρωνε για να περάσουν μαζί του υπέροχες στιγμές.

Συνήθως πλήρωνε με μετρητά, τα οποία πολλές φορές σήκωνε από το ΑΤΜ του ξενοδοχείου. ‘Όπως αναφέρει μία πηγή, ορισμένοι από την παρέα του και από τις γυναίκες, όπως και ο Γκάετς, έπαιρναν έκσταση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Γκάετς ζητούσε από τις γυναίκες να του βρουν άλλες αιθέριες υπάρξεις που να ενδιαφέρονται να κάνουν σeξ μαζί του και με τους φίλους του.

«Ο Ματ Γκάετς δεν έχει πληρώσει ποτέ για σeξ», ανέφερε ο δικηγόρος του. «Αρνείται κατηγορηματικά όλους τους αηδιαστικούς ισχυρισμούς», τόνισε.

Πάντως, εάν ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής αποδειχθεί ότι πλήρωνε ανήλικες κοπέλες με αντάλλαγμα το σeξ και γεύματα σε πολυτελή ξενοδοχεία και ναρκωτικά, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δέκα ετών.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: