ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Λάνκαστερ – Δείτε βίντεο

Περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν σε εμπορικό κέντρο στην Πενσιλβάνια – Η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος – Βίντεο δείχνει ανθρώπους να τρέχουν ουρλιάζοντας

Σε εμπορικό κέντρο στο Λάνκαστερ της Πενσιλβάνιας έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο LancasterOnline, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο Park City Center γύρω στις 15.15, τοπική ώρα, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί. Διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες και ότι το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι αύριο.

Τα ασθενοφόρα κλήθηκαν καθώς υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς από σφαίρες και ποδοπάτημα.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ανθρώπους να τρέχουν ουρλιάζοντας, μετά από δύο πυροβολισμούς. Ένα άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε.

So someone got shot at park city mall….We can’t have nothing nice.

Posted by Calixte Pierre-Louis on Sunday, October 17, 2021

Δύο γυναίκες είπαν σε έναν δημοσιογράφο της York Daily Record ότι κρύφτηκαν στην ντουλάπα ενός καταστήματος αφού άκουσαν κραυγές και είδαν ανθρώπους να τρέχουν.

«Το Park City Mall είναι κλειστό λόγω ενός αστυνομικού συμβάντος. Δεν υπάρχει άμεση απειλή ή κίνδυνος για το κοινό αυτή τη στιγμή. Το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου» ανέφερε η αστυνομία. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί είπαν ότι η κατάσταση έχει «σταθεροποιηθεί».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: