ΗΠΑ: Πατέρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για να σώσει τον γιο της συντρόφου του σε καβγά

Ένας πατέρας από το Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά του να προστατεύσει το παιδί της συντρόφου του το οποίο είχε εμπλακεί σε καβγά στο γuμνάσιό του.

Ο 43χρονος Κρίστοφερ Μάικλ Ράιτ βρισκόταν έξω από το σπίτι του την Παρασκευή όταν ήρθε αντιμέτωπος με τρεις εφήβους και δύο ενήλικες που έψαχναν τον 14χρονο γιο της αρραβωνιαστικιάς του, ο οποίος είχε τσακωθεί με έναν άλλο έφηβο στο γuμνάσιο του Brooklyn Park νωρίτερα την ίδια μέρα.

Όταν ο Ράιτ είπε στην ομάδα ότι το αγόρι δεν επρόκειτο να βγει έξω για να τσακωθεί, εκείνοι του είπαν: «Αν δεν πρόκειται να τσακωθεί, τότε θα τσακωθείς εσύ», δήλωσε στο κανάλι WBAL-TV η αρραβωνιαστικιά του Ράιτ, Τρέισι Καροπτσίνσκι.

Η ομάδα επιτέθηκε στον Ράιτ, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση το Σάββατο.


«Η ζημιά είχε γίνει πριν τον πάρει το ασθενοφόρο. Θέλω να πω, είχε πάθει κρίση. Είχε γίνει το κακό. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν πολύ αργά», δήλωσε η Καροπτσίνσκι.

Ο ξυλοδαρμός που προκάλεσε τον θάνατο στον άτυχο άνδρα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Τα τρία παιδιά της Καροπτσίνσκι ήταν όλα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η Καροπτσίνσκι δήλωσε ότι οι γονείς πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη βία μεταξύ των εφήβων.

«Δεν κατέστρεψαν απλώς τις ζωές μας. Οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα. Οι ζωές των γονιών τους θα αλλάξουν για πάντα, και κανείς δεν το σκέφτεται αυτό», δήλωσε η γυναίκα. «Εμείς ως γονείς απογοητεύουμε τα παιδιά μας. Δεν είναι ευθύνη του σχολείου. Είναι δική μας ευθύνη».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: