ΗΠΑ: Μητέρα που αγνοούνταν βρέθηκε κατακρεουργημένη σε τσάντα

 

 

Η 51χρονη είχε συνολικά 58 τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα, χέρια και πόδια — «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένεια σου», έστειλαν στον άνδρα της

Νεκρή σε σακβουαγιάζ βρέθηκε μία 51χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς της Νέας Υόρκης των ,το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η τσάντα μέσα στην οποία βρίσκονταν νεκρή η Ορσόλια Γκάαλ εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο από έναν περαστικό στο Forest Hills, ο οποίος παρατήρησε αίματα στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η 51χρονη είχε συνολικά 58 τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα, χέρια και πόδια.


Ιδιαίτερα σοκαρτιστικό είναι – όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post – ότι ο σύζυγος της 51χρονης έλαβε μήνυμα στο του, το οποίο έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένεια σου». Ο ίδιος έλειπε ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της γυναίκας του.


Το βράδυ της Παρασκευής, η Ορσόλια Γκάαλ είχε φύγει από το σπίτι λέγοντας στον 13χρονο γιο τους – που είχε μείνει μαζί της στη – ότι θα πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η 51χρονη συναντήθηκε με κάποιον.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: