ΗΠΑ: Μαχαίρωσε 100 φορές και αποκεφάλισε τη σύντροφό του επειδή «αρνήθηκε να κάνουν σeξ»

Μια γυναίκα από την Αλαμπάμα μαχαιρώθηκε περισσότερες από 100 φορές και αποκεφαλίστηκε από τον σύντροφό της αφού αρνήθηκε να κάνει σeξ μαζί του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζάστιν Φιλντς, 38 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της 52χρονης Τάμυ Μπέιλι.

Ο τόπος του εγκλήματος ήταν τόσο φρικιαστικός που αξιωματικοί είπαν ότι ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχουν «δει ή βιώσει» ποτέ στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο Φιλντς και η σύντροφός του είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Έφυγαν από το σπίτι τους στο Bailey Drive για να κατευθυνθούν στην περιοχή Springville, περίπου μισή ώρα μακριά.

Όταν επέστρεψαν, ο Φιλντς ήθελε να κάνει σeξ με την κοπέλα του και όταν εκείνη αρνήθηκε, τη μαχαίρωσε στο στήθος.

«Ήπιε ένα κονιάκ και μετά πήγε στην κρεβατοκάμαρά του και έπαιζε κιθάρα», είπε ο σερίφης. «Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει σeξ, έτσι μπήκε στο δωμάτιό της και της το πρότεινε. Όταν του αρνήθηκε, τη μαχαίρωσε στο στήθος».

Ο Φιλντς είπε στους ανακριτές ότι έχασε τις αισθήσεις του και αποκοιμήθηκε. Την επόμενη μέρα, ο Φιλντς είπε στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι έβλεπε ένα κακό όνειρο και μαχαίρωσε την Μπέιλι περισσότερες από 100 φορές.

«Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι ήταν νεκρή από το πρώτο χτύπημα», δήλωσε ο σερίφης. «Όταν ξαναπήγε εκεί την επόμενη μέρα, δεν είχε κουνηθεί».

Στη συνέχεια, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας τηλεφώνησε στον πατέρα του για να πει ότι είχε κάνει «κάτι φρικτό» και ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του Φιλντ τηλεφώνησε σε συγγενικό πρόσωπο της Μπέιλι, ο οποίος έτυχε να είναι και γείτονας.

Όταν πήγε στο σπίτι, ο Φιλντς αρνήθηκε να τον αφήσει να μπει μέσα, λέγοντάς του ότι «αυτό που είναι μέσα είναι τρομερό και δεν θέλει να το δει», είπε ο σερίφης. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Φιλντς καθόταν στα μπροστινά σκαλιά του σπιτιού και ομολόγησε ότι είχε κάνει κάτι φρικτό και ότι όλα τα στοιχεία ήταν μέσα.

Μόλις έφτασαν ενισχύσεις, δύο αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και ανακάλυψαν το φρικτό έγκλημα.

Ο δράστης, τέθηκε υπό κράτηση.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: