ΗΠΑ: Η αστυνομία του Μέμφις συνέλαβε 19χρονο ύποπτο για αρκετά περιστατικά με πυροβολισμούς

Η αστυνομική διεύθυνση του Μέμφις (πολιτεία Τενεσί, μεσανατολικές ΗΠΑ) ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως συνέλαβε 19χρονο αφροαμερικανό ύποπτο για αρκετά επεισόδια με πυροβολισμούς, τουλάχιστον ένα από τα οποία μεταδόθηκε απευθείας μέσω Facebook, αίροντας την εντολή που είχε δώσει νωρίτερα στους κατοίκους να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονταν.

«Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση», σημείωσε η αστυνομία του Μέμφις μέσω Twitter, προσθέτοντας πως η εντολή «βρείτε καταφύγιο εκεί όπου βρίσκεστε ήρθη».

Δεν είναι σαφές αν υπήρξαν θάνατοι ή τραυματισμοί στα επεισόδια. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ABC24 έκανε λόγο για έναν θάνατο, που όμως η αστυνομία δεν έχει συνδέσει με τον ύποπτο.

Νωρίτερα, η αστυνομία προειδοποίησε πως κυκλοφορούσε οπλισμένος και επικίνδυνος νεαρός αποδίδοντάς του επιθέσεις. «Λαμβάνουμε πληροφορίες πως αναμεταδίδει τις πράξεις του μέσω Facebook», πρόσθεσε.

Σε σύντομο βίντεο, ο νεαρός εικονίζεται να βρίζει, να ανοίγει την πόρτα καταστήματος και να πυροβολεί δυο φορές εναντίον του πρώτου ανθρώπου που βλέπει. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του υλικού.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: