ΗΠΑ: Δυο πτώματα και τουλάχιστον 150 πεινασμένες γάτες βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Περισσότερες από 100 πεινασμένες γάτες βρέθηκαν να ζουν σε άθλια κατάσταση μέσα σε ένα σπίτι στην κομητεία Γουέσττσεστερ της Νέας Υόρκης, όπου οι ιδιοκτήτες τους, ένας άνδρας και μια γυναίκα, βρέθηκαν νεκροί αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία κλήθηκε από μέλος της οικογένειας να διενεργήσει έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με 150 γάτες και δυο πτώματα.

Τα αιλουροειδή είχαν παγιδευτεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ανέφεραν η αστυνομία του Yorktown και η SPCA Westchester. Για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να «σφραγίσουν» το σημείο που βρέθηκαν οι νεκροί χρειάστηκε να καλέσουν την ομάδα διάσωσης του SPCA για να απομακρύνει τις περισσότερες γάτες από το «μικρό ερειπωμένο σπίτι», σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας των ζώων.

A scene from today while SPCA staff care for and gather more of the remaining cats in Yorktown Heights. We are so…

Posted by SPCA Westchester on Friday, February 3, 2023

Οι νεκροί ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν αναγνωρίστηκαν αμέσως από την αστυνομία, αλλά πιστεύεται ότι ήταν σύζυγοι.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχε παραβίαση της οικίας, αλλά η έρευνα για τους θανάτους «παρεμποδιζόταν» από «τον τεράστιο όγκο των γατών μέσα στην κατοικία», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Yorktown.

Όλες οι γάτες φαίνεται να έχουν υποστεί «χρόνια παραμέλησης», ενώ υπήρχαν αρκετές που εγκυμονούσαν, είπε η οργάνωση διάσωσης των ζώων.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: