ΗΠΑ: Ανδρας πέθανε όταν έσκαβε τον τάφο γυναίκας που δολοφόνησε

Απλή σύμπτωση ή όχι; Ο,τι και αν συνέβη, μια υπόθεση δολοφονίας έκλεισε με τον θάνατο του δράστη την ώρα που κάλυπτε τα ίχνη του

Ένας άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή στον κήπο του σπιτιού του στη Νότια Καρολίνα, την ώρα που έθαβε μια γυναίκα την οποία νωρίτερα είχε στραγγαλίσει, ανέφεραν ο σερίφης και ο ιατροδικαστής της κομητείας Έτζφιλντ.

Δράστης του φόνου ήταν ο Τζόζεφ Μακίνον, 60 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον κήπο του το πρωί του Σαββάτου. Το πτώμα δεν έφερε κανένα τραύμα και ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Ερευνώντας τον θάνατο του Μακίνον οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι ένα άλλο πτώμα, της Πατρίτσια Ντεντ, 65 ετών, μέσα σε έναν φρεσκοσκαμμένο τάφο.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε την Δευτέρα διαπιστώθηκε ότι ο Μακίνον πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ η Ντεντ στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μακίνον επιτέθηκε στη Ντεντ μέσα στο σπίτι, την έδεσε και την έβαλε μέσα σε σακούλες σκουπιδιών. Στη συνέχεια έσκαψε τον τάφο και την έθαψε μέσα. Ενώ κάλυπτε το πτώμα με χώμα, υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το κίνητρο της δολοφονίας της γυναίκας παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: