ΗΠΑ: Αμερικανός τα… έβαλε με αντιεμβολιαστή δημοσιογράφο του Fox – «Είσαι ο χειρότερος άνθρωπος»

Ο Αμερικανός πολίτης βρήκε τυχαία σε μαγαζί που ψώνιζε τον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον και του τα… έψαλλε — «Ξέρεις πόσο κόσμο έχουν οδηγήσει στον θάνατο οι απόψεις σου;»

Μία όχι και τόσο ευχάριστη συνάντηση περίμενε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του καναλιού Fox News, Τάκερ Κάρλσον, σε ένα κατάστημα που μπήκε να ψωνίσει στη Μοντάνα των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο κατάστημα για να αγοράσει εξοπλισμό ψαρέματος, όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν άλλο πελάτη, τον Νταν Μπέιλι, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τα… ψάλλει στον παρουσιαστή με αφορμή τις απόψεις του περί αντιεμβολιασμού που έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές μέσω της τηλεόρασης.

«Φίλε, είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει» ακούγεται να λέει ο Μπέιλι, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Θέλω να το ξέρεις αυτό», προσθέτει, με τον Κάρλσον να του απαντά ψιθυριστά και ειρωνικά και να του λέει «το εκτιμώ αυτό».

Το βίντεο των 22 δευτερολέπτων ξεκινά ενώ οι δύο άνδρες έχουν ήδη έρθει αντιμέτωποι και φαίνεται πως ο Μπέιλι λέει κάτι στον Κάρλσον σχετικά με τη στάση του για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Ακούγεται, μάλιστα, σε κάποια φάση ο Κάρλσον να του λέει να προσέξει, γιατί είναι με το παιδί του. «Δεν με νοιάζει ρε φίλε», απαντά ο Μπέιλι και προσθέτει: «Ξέρεις τι έχεις κάνει σε αυτό το κράτος, στις ΗΠΑ, σε όλο τον κόσμο; Τι έχεις κάνει σε οικογένειες, τι έχεις κάνει στον κόσμο. Δεν με νοιάζει που είναι εδώ η κόρη σου. Τι έχεις κάνει στις οικογένειες των ανθρώπων», με τον Κάρλσον να του λέει ψιθυριστά να ηρεμήσει

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Dan Bailey (@danbaileymt)

Ο Μπέιλι ανέβασε αυτό το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram την περασμένη Παρασκευή και έγραψε ότι ένιωσε πως δεν μπορούσε να χαραμίσει την ευκαιρία να δώσει στον Κάρλσον ένα μάθημα. «Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να πεις σε κάποιον ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο και να το εννοείς πραγματικά!» έγραψε ο Μπέιλι.

Τα σχόλια, μάλιστα, που υπάρχουν κάτω από τη δημοσίευση του Μπέιλι επικροτούν τα όσα είπε στον δημοσιογράφο, με αρκετούς να τον αποκαλούν «ήρωα» και άλλους να του λένε «ευχαριστώ».

Το περιστατικό συνέβη σε μία τοπική επιχείρηση στη Μοντάνα υπό το όνομα Νταν Μπέιλι, με την εταιρία ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία με τον πελάτη που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τον δημοσιογράφο.

Σημειώνεται ότι, ο δημοσιογράφος, γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις, δέχθηκε πρόσφατα σκληρή κριτική εξαιτίας των απόψεών του για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, εκφράζοντας ερωτήματα που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσίας, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στο αν ο ίδιος έχει κάνει. 

Από την πλευρά του το Fox News, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε το επεισόδιο. «Η παρενόχληση κατά του Τάκερ Κάρλσον ενώ βρίσκεται σε ένα μαγαζί με την οικογένειά του είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Προς κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν επιτρέπονται αυτές οι συμπεριφορές, ασχέτως με τις πολιτικές του επιδιώξεις ή τα πιστεύω του, απλά και μόνο λόγω της διαφωνίας με την άποψη του άλλου», σημείωσε ο εκπρόσωπος του καναλιού.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: