Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της – «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου;»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα — Ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή και έτοιμη να δώσει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει καθώς βρήκε το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι και λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή. 

Μάλιστα στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021 θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα εμφανίστηκε φορώντας λευκή μάσκα, για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, με σκοπό να δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση του  Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που εκδίκαζε την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα. Ήταν εκείνη η μέρα κατά την οποία η 36χρονη δράστης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων η Ιωάννα πόζαρε δίπλα σε μια μικρή επιγραφή όπου υπήρχε η ερώτηση «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα». Με αυτό τον τρόπο ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα. Ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή και έτοιμη να δώσει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. 

«Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: