Ιωάννα Κουταλίδου: Την «έκοψαν» στο Voice και το Twitter έγινε έξαλλο

Μια «φίλη» από τα παλιά ήρθε το βράδυ της Κυριακής στο The Voice για να δοκιμάσει την τύχη της στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ιωάννα Κουταλίδου, την οποία το ευρύ κοινό έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 του ΑΝΤ1, πριν 16 χρόνια.

Η Κουταλίδου, η οποία δεν είχε περάσει απαρατήρητη από το τότε μουσικό ριάλιτι λόγω της εκρηκτικής της παρουσίας μέσα σε αυτό, δεν έχει αλλάξει από τότε. Και οι τηλεθεατές δεν δυσκολεύτηκαν να την θυμηθούν. Δυσκολεύτηκαν, όμως, οι τέσσερις coaches οι οποίοι δεν γύρισαν την καρέκλα τους και η προσπάθειά της τελείωσε εκεί.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε να πείσει τους coaches για τις φωνητικές της ικανότητες ερμηνεύοντας το «Μια Χαμένη Κυριακή», αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, όπως είπε, δεν θα προσπαθήσει ξανά και πώς ήθελε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο τραγούδι, παρόλο που έχει ανοίξει γραφείο ψυχολόγου.

Και μπορεί οι τέσσερις coaches να μην ενθουσιάστηκαν με τη μουσική της εμφάνιση, όμως, το Twitter «πλημμύρισε» από… συγκίνηση με το comeback της, ενώ οι χρήστες έγιναν έξαλλοι με τους κριτές. Και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr