Instagram Style: 15 κομψά looks που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτήν την εβδομάδα

Instagram Style: 15 κομψά looks που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτήν την εβδομάδα

Οι celebrities αποχαιρέτησαν τον Ιούνιο με βαθιά ντεκολτέ και έντονους ώμους!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram είναι αμέτρητες. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον μάλλον- να παρακολουθήσουμε τους πάντες. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και περνάμε πολύ λιγότερες ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού μας.

Ευτυχώς όμως, μιας και είμαστε εδώ και βρήκαμε για ακόμη μια φορά τους αγαπημένους μας στυλάτους του Instagram αυτής της εβδομάδας, δεν θα χάσεις ούτε ένα fashion post. Ειδικά αυτήν την σεζόν που προσέχουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας, είναι σημαντικό να ξέρεις τα τελευταία trends και να πάρεις νέες, στυλιστικές ιδέες.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, η Zendaya ήταν πιο όμορφη από ποτέ στο κόκκινο χαλί των BET Awards με ένα Versace φόρεμα, αποτίοντας φόρο τιμής στη βασίλισσα της ποπ, Beyoncé.

Η Bella Hadid, η Karlie Kloss, και η Kim Kardashian φόρεσαν κομμάτια με λοξά ντεκολτέ, ενώ η Rosie Huntington-iteley μάς δίδαξε για ακόμα μια φορά πώς να πετύχουμε ένα all-white look. Τέλος, ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά outfits το είδαμε πάνω στο μοντέλο Camila Coelho.

Karlie Kloss: Το πράσινο φόρεμά της έκλεψε την παράσταση – Θα σου πηγαίνει κι εσένα πολύ!

Συνέχισε παρακάτω για να ανακαλύψεις τα looks που επέλεξαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους οι πιο στυλάτοι celebrities. Πάρε έμπνευση και νιώσε το fun της μόδας αυτό το καλοκαίρι.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: