Insta inspo: Πώς να φορέσεις το floral φόρεμα σήμερα

Δεν χρειάζεται να απαρνηθείς το προσωπικό σου στιλ για να φορέσεις ένα floral . Ακόμα κι αν είσαι πολύ κλασική ή ντύνεσαι πολύ casual εκεί έξω θα υπάρχει ένα για σένα, αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το έχεις ήδη βρει. Γι” αυτό θα σου δείξω μερικούς τρόπους να το φορέσεις, είτε είναι maxi είτε mini και να γίνεις το  πιο στιλάτο κορίτσι του Μάη.

Ένα μακρύ, floral φόρεμα μπορεί να γίνει αρκετά εντυπωσιακό, αν το συνδυάσεις με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Έτσι, θα έχεις ένα outfit που μπορεί να σε στηρίξει για μία ανοιξιάτικη, επίσημη εμφάνιση.

Αν όμως είσαι σε ένα νησί και σε βρει εκεί ο Μάης, τότε τα σανδάλια σου και μία ψάθινη τσάντα είναι μονόδρομος για να ολοκληρώσεις το outfit με το floral φόρεμα.

Σε περίπτωση που είσαι urban τύπος όμως, μπορείς να επιλέξεις tropical patterns σε ένα mini φόρεμα και να το συνδυάσεις με τα sneakers σου.

Για τις πιο ρομαντικές, αυτή η εκδοχή του pastel, floral φορέματος με τα sneakers σε επίσης παστέλ απόχρωση είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Αν θες να κάνεις το boho φόρεμά σου, λίγο πιο cool και να το προσαρμόσεις στην πόλη, τότε μη διαστάσεις να το φορέσεις με τα αγαπημένα all-star sneakers. Ολοκλήρωσε με ένα layering από κολιέ και pendants στο λαιμό και είσαι έτοιμη.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: