Ινδονησία: 37χρονος πάλεψε με πύθωνα επτά μέτρων και βγήκε νικητής [φωτο]

Μια μάχη επιβίωσης έδωσε ένας 37χρονος Ινδονήσιος με έναν πύθωνα μήκους επτά μέτρων και κατάφερε να νικήσει. Ωστόσο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Ο Ρόμπερτ Ναμπαμπάν επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του, όταν είδε δύο πεζούς να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, αλλά να τους εμποδίζει ένα πελώριο φίδι.

Ο 37χρονος αποφάσισε να επέμβει και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του όταν ο πύθωνας βύθισε τα δόντια του στο χέρι του. Έντρομοι περίοικοι παρακολουθούσαν την απεγνωσμένη πάλη του άνδρα με το γιγάντιο ερπετό στη μέση του δρόμου στην επαρχία Ριάου της Ινδονησίας.

Μετά από αρκετή ώρα μάχης, ο Ρόμπερτ κατάφερε να σκοτώσει το φίδι αλλά διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε βαριά τραύματα στον αριστερό του βραχίονα και το χέρι,

Ο 37χρονος, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε μονάδα παραγωγής φοινικέλαιου, δήλωσε εξαντλημένος από το κρεβάτι του νοσοκομείου: «Προσπάθησα να το πιάσω. Μου δάγκωσε το χέρι και παλέψαμε για κάποιο διάστημα».

Το νεκρό φίδι εκτίθεται σε κοινή θέα σε κεντρικό σημείο του χωριού, απλωμένο σ’ ένα σχοινί μπουγάδας.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: