Ημερήσιες Προβλέψεις – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα 23/9

Ημερήσιες Προβλέψεις – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα 23/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, μέσω ευχάριστων απρόοπτων ή εκπλήξεων. Παράλληλα σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματά σου με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, παίρνοντας τελικά πολύτιμες βοήθειες.

Ερωτικά
Ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο συναπάντημα, μπορεί να σου «φτιάξει» την διάθεση αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή σχέση. Μπορείς ακόμη να εκμεταλλευτείς την παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Και μπορείς να ωφεληθείς από όλα αυτά αν είσαι πρόθυμος/η να συμμετέχεις στο νέο, παραμερίζοντας ενστάσεις και αμφιβολίες που είναι μάλλον προϊόντα της ανασφάλειάς σου. Παράλληλα ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα διαταράξουν το «καλό κλίμα» μεταξύ οικείων.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να σου αποκαλυφθούν πράγματα που είτε σου αρέσουν, είτε όχι θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη της κατάστασης. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις κάποιον/α σε μια οικογενειακή .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα σου, ίσως μάλιστα υπάρξει και μια θετική διαμεσολάβηση ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε ωθεί να γνωρίσεις το νέο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ξεχωριστές αντιλήψεις ή έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ίσως ακόμη να λάβεις μια ευχάριστη όσο και απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι.

Ερωτικά
Είναι πιθανόν να κάνεις μια νέα όσο κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο σε αυτήν την φάση θα ήταν μάλλον πρόωρο να πάρεις κάποια οριστική απόφαση. Περίμενε μέχρι να διαπιστώσεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια αρχικά θετική εντύπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα ευνοεί τις συνεργασίες, που μάλιστα μπορούν να σου προσφέρουν ένα ουσιαστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Ίσως βέβαια με την Σελήνη στον Αιγόκερω να υπάρξουν κάποιες παλινδρομήσεις σε προθέσεις και σχέδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σε καλεί να μην αμελήσεις τα καθήκοντα σου αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου ετοιμάζει εκπλήξεις κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γοητευθείς από μια νέα γνωριμία, δίνοντας μάλιστα και συνέχεια! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένας «άνεμος αλλαγής» πνέει στην ζωή σου κι ίσως κάποια πρόσωπα σου δώσουν την ώθηση να «σπάσεις» φόρμες, να αμφισβητήσεις και γενικότερα να κάνεις πράγματα που μέχρι χθες δεν τολμούσες! Κι επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου, μπορεί να γίνουν το πρώτο πεδίο εφαρμογής κάθε καινοτομίας σου. Πρόσeξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Ίσως νοιώσεις μια κούραση ή απογοήτευση, που απλά πιστοποιεί ότι χρειάζεσαι επειγόντως ανανέωση! Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις νέα πράγματα ακόμη και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου, ώστε να «ξεκολλήσεις» από την ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από «ξένους» παρά από τους οικείους σου. Κατ” αρχήν, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις τις ευθύνες σου κι αν χρειαστεί να διορθώσεις κάποια πράγματα που αποδείχτηκαν ανεπαρκή. Επιπλέον μπορεί να σε αγχώσει με ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα αλλά την ίδια στιγμή ίσως πάρεις και μια απρόσμενη χαρά από μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα πηγαίνοντας εκεί όπου υπάρχει κόσμος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό «παρόντα», μια τρέχουσα συνεργασία σου ίσως δοκιμαστεί ή δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα μπορεί να βρεις συμπαράσταση από ένα πρόσωπο με το οποίο δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο μέχρι σήμερα! Παράλληλα, ο Κρόνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κόβοντας τις αχρείαστες δαπάνες και ρίχνοντας το βάρος στην κάλυψη των ανειλημμένων υποχρεώσεων σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου ζητά να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή κι αν δεν το πράξεις, τότε θα αναλάβει ο ίδιος, διαταράσσοντας ισορροπίες που μέχρι χθες θεωρούσες «δεδομένες». Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το βήμα για να σε αφήσει ήσυχο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να πετύχεις, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ πιο ελαστικός/η απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές που σε ξενίζουν αλλά έχουν να σου προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στην καριέρα σου. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αναλωθείς σε ανούσιες κρίσεις και να χάσεις μια ακόμη ευκαιρία. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές ή στον χώρο εργασίας σου.

Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων. Μάλιστα, αν αρχικά διαπιστώσεις ότι υπάρχει κάποιου είδους «κόντρα» με ένα πρόσωπο, να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι καινούριο. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου τελικά ίσως διαπιστώσεις ότι αν αδιαφορήσεις για όσα σου λένε πως «επιβάλλεται» να γίνουν, τότε τα κέρδη σου θα είναι πιο πολλά!

Ερωτικά
Όταν «κυνηγάς» ένα πρόσωπο αλλά το σύμπαν σου στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Προσπάθησε λοιπόν να μην λειτουργείς με «στεγανά», άνοιξε την καρδιά σου στην έκπληξη κι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τις αλλαγές ή τις μεταρρυθμίσεις κι αν δεν συμβεί κάτι από μόνο του, αξίζει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, ώστε να τους προσδώσεις μια ξεχωριστή δυναμική. Θετικό πρόσημο μπορεί να έχουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να φανείς πιο ευέλικτος/η. Επιπλέον, μπορείς να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ ίσως δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Δώσε χώρο στο «απρόοπτο» και δεν θα χάσεις! Μάλιστα, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αφού εκεί θα συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Μια είδηση μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να είναι και μια πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που δεν κινείται στο άμεσο περιβάλλον σου. Γενικά, προτίμησε να συνδιαλλαχθείς με «ξένους», αφού στους οικείους σου είναι δύσκολο να βρεις την συμπαράσταση που ζητάς. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αναδείξει τις «παραξενιές» σου σε πρώτο θέμα!

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο», το θέμα όμως είναι ότι σε «πολιορκούν» άτομα που δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη σου επιλογή. Μήπως το σύμπαν θέλει να σου πει κάτι με αυτό, ότι ήρθε η ώρα δηλαδή να αναπροσαρμόσεις κάποια από τα κριτήρια σου;

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τα σχέδια σου και τα οικονομικά σου ενδέχεται να βελτιωθούν με μάλλον απρόσμενο τρόπο, μπορείς όμως κι εσύ να δώσεις βοήθειες σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο άμεσο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να κάνεις κάποιες ασυνήθιστες αγορές καλύπτοντας ανάγκες που δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις βασικές αλλά αν είναι να νοιώσεις καλύτερα με αυτό, τότε χαλάλι σου!

Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εμπλέκονται σε ένα προσωπικό σου θέμα αλλά ακόμη κι αν έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν, μπορεί τελικά να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση. Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια αισθηματική πρόκληση στον χώρο εργασίας σου!

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: