Ημερήσιες Προβλέψεις 29/12 – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις 29/12   Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Η πρόβλεψη για το ζώδιο σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που σου αρέσει να είσαι με τον εαυτό σου. Και αυτό σε βοηθάει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ανακάμψεις από κάποιες ψυχολογικές πιέσεις που πιθανόν να σου έπαιρναν την ενέργεια.
Ερωτικά: Αναζητάς τη μοναδικότητα της στιγμής και πιθανόν θέλεις να ξαναζήσεις στιγμές κυριαρχίας και παντοδυναμίας όπως εσύ το έχεις μέσα στο μυαλό σου. Θα είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/ή, μόνο πρόσeξε μην το παρακάνεις γιατί θα υπάρχει μπόλικος ναρκισσισμός από την πλευρά σου.
Οικονομικά Καριέρα: Ζητάς χρήματα και μπορείς να τα έχεις, αρκεί να βάλεις όλη τη μαεστρία και το μυαλό σου να δουλέψει πολύ γρήγορα για να υλοποιήσεις αυτό που σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Άλλα σχεδίαζες και άλλα πιθανόν να σου βγουν ξαφνικά. Από εκεί που δεν το περίμενες θα βρεθείς να διεκδικείς και να τσακώνεσαι χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια με άτομα που θέλουν να σου επιβάλουν την γνώμη τους.
Ερωτικά: Ο κρυφός πόθος σε κάνει να υποφέρεις αλλά δε σε παίρνει να το φανερώσεις σε κανέναν εκτός αν μιλήσεις μόνο σ” ένα στενό φίλο που εμπιστεύεσαι. Τώρα περνάς τη φάση σου και κυρίως έχεις συμβιβαστεί με μια κατάσταση γιατί δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντάσεις.
Οικονομικά Καριέρα: Η βασική σου αρχή είναι να μη ρίχνεις κανέναν, αλλά και να μη σε αδικεί κανένας. Αν νιώσεις όμως ότι κάτι πάει να χαλάσει μπορεί να επαναστατήσεις πάρα πολύ και να γίνεις αρκετά σκληρός/η. Σήμερα μπορεί να μην τα βρεις μ” ένα άτομο που νιώθεις ότι κάπου πάει να σε ρίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναλαμβάνεις ευθύνες γιατί είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να τις βγάλεις πέρα. Επειδή σχετίζεσαι πιο εύκολα με άτομα που μπορεί να είναι διαφορετικής ιδεολογίας θα σου κάνει γενικά καλό γιατί θα μπεις σε καινούργια ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Η φιλική πρωτοβουλία από ένα άτομο που δεν είστε και πολύ κολλητοί αλλά νιώθεις ότι είστε ομοϊδεάτες θα σε βοηθήσει να μπεις σε ένα κύκλο κυρίως ιδιόρρυθμων ατόμων ή καλλιτεχνών. Εκεί θα κάνεις μια αναπάντεχη γνωριμία μ” ένα άτομο που μπορεί να είναι και μικρότερό σου.
Οικονομικά Καριέρα: Αν έχεις κάποιες αμφιβολίες για τη λάθος ή σωστή συμπεριφορά σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τώρα θα ξεδιαλύνουν, γιατί όλο αυτό το διάστημα είσαι στη φάση της εμπειρικής καταγραφής. Η γραφειοκρατία μπορεί να σε καθυστερεί αλλά ο χρόνος που κυλάει θα είναι για το καλό σου και εσύ γνωρίζεις καλύτερα το αντικείμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βιάζεσαι γιατί θέλεις να αποδείξεις κάποια πράγματα που κατά τη γνώμη σου αν δε γίνουν γρήγορα θα χάσεις το χρονικό περιθώριο και σωστά το αντιλαμβάνεσαι, γιατί έτσι είναι.
Ερωτικά: Θέλεις να έχεις μια θέση συγκεκριμένη στην καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, ενώ, αν είσαι μόνος, θέλεις να κερδίσεις οπωσδήποτε τις εντυπώσεις. Γιατί δεν θα σου αρέσει να μη σε προσέξουν και πιθανόν να κάνεις και κάποιες υπερβολές. Η σeξουαλικότητά σου θα είναι πολύ έντονη και θα πρέπει κάπως να την κοντρολάρεις.
Οικονομικά Καριέρα: Η ακατανίκητη επιθυμία σου να είσαι αρχηγός μέσα στον χώρο σου πιθανόν να σου δημιουργήσει απομόνωση γιατί δεν θέλεις να σου λέει κανένας τι να κάνεις. Αυτό από την μια πλευρά είναι καλό γιατί τα παίρνεις πάνω σου, αλλά από την άλλη σε απομακρύνει από άτομα που πιθανόν να μπορούσες να ήσουν καλύτερα μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναζητάς την δικαίωση και θα την έχεις αλλά μπορεί να προέρχεται και από μέσα σου γιατί δεν θα περιμένεις να σου τη δώσει κανένας άλλος. Σήμερα μπορεί να αναγνωρίσεις ότι βαθιά μέσα σου υπάρχει ένας άλλος εαυτός που μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να μην φοβάται την απόρριψη από τους άλλους.
Ερωτικά: Η συνειδητοποίηση που βρίσκεσαι και που μπορεί να πας με το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σε φοβίζει καθόλου. Απλά θέλεις χρόνο για να μπορέσεις να απομονώσεις κάποια αρνητικά στοιχεία που δεν σου αρέσουν. Με τον Υδροχόο είστε πολύ καλύτερα από άλλες φορές και όπου και να πάτε θα περάσεις καλά μαζί του.
Οικονομικά Καριέρα: Αρπάζεις την ευκαιρία και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για να καταλάβεις πως θα πρέπει να προχωρήσεις πιο κάτω. Κάποιος συνεργάτης σου από το εξωτερικό μπορεί να μην σου φέρει καλά νέα για την έκβαση μιας κοινής σας υπόθεσης, αλλά εσύ έχεις ήδη την εναλλακτική λύση γιατί την είχες ψάξει από πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θεωρείς ότι αν δεν λειτουργήσεις δυναμικά κάποιος θα σε καπελώσει και ίσως να μη μπορείς πλέον να είσαι το καλό παιδί. Μπορεί να σε έχει πιάσει να δεις ποιοι είναι τα δικά σου άτομα που είναι κοντά σου κάθε στιγμή και ποιοι τελικά δεν είναι.
Ερωτικά: Ο αισθησιασμός που σε έχει πιάσει πιθανόν να σου δημιουργήσει ένα μικρό προβληματάκι γιατί το έχεις βάλει σαν όρο για να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο. Δηλαδή κάπου τεστάρεις αν σε θέλει ή όχι το άλλο πρόσωπο με αυτόν τον τρόπο. Και όμως είναι λάθος τα κριτήρια. Κυρίως αν κάνεις το τεστ με Κριό.
Οικονομικά Καριέρα: Η αναφορά σε ένα συνεργάτη που μάλλον δεν έχετε κοινούς στόχους μπορεί να γίνει ένα ξαφνικό μπούμερανγκ, για αυτό, αν δεν θέλεις να χαλαστείς μαζί του, διάλεξε έναν καλό τρόπο να διαφωνήσετε. Πάντως απαιτείται διαφάνεια για να μην έχετε κόντρες και τσακωμούς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ημέρα σου θα ξεκινήσει μέσα σε ένα δυναμικό κλίμα αλλά θα πρέπει να δεις και εσύ τα δικά σου θέλω και την αυτονομία σου ακόμα και στην πιο κολλητή σχέση. Για αυτό δεν θα συμφωνήσεις εύκολα, παρόλο που είσαι ένα πολύ συντροφικό άτομο.
Ερωτικά: Καλό είναι να βάλεις κάποια διαχωριστικά όρια, κυρίως σε έναν Αιγόκερω γιατί μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες τις οποίες εσύ δεν θεωρείς και τόσο σωστές. Όμως θέλεις να δεις τι ρόλο παίζεις στην ζωή του άλλου. Και αν δεν το δεις, θα το πεις με έντονο τρόπο.
Οικονομικά Καριέρα: Ωριμάζεις και ίσως βρεθείς μπροστά σε μια απόφαση είτε να αποχωρήσεις από ένα σχήμα είτε να ακολουθήσεις τις δικές τους ισορροπίες. Αυτό είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Εσύ υπερασπίσου τις πρωτοβουλίες σου, για να μη γίνεις τελείως «χύμα» απέναντι στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι υπό την επιρροή του εγωισμού και θέλεις να κάνουν όλοι αυτό που θέλεις εσύ. Από την άλλη βγάζεις προς τα έξω αυτά που σκέφτεσαι και ίσως να ξελαφρώσεις. Καλό είναι να πάρεις απόφαση ότι η ζωή σου μπορεί να είναι και δύσκολη και εύκολη. Τώρα είσαι στη φάση του δυναμισμού και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.
Ερωτικά: Το να λες αυτά που νιώθεις είναι ότι πιο λυτρωτικό μπορεί να σου συμβεί. Γιατί λες αλήθειες. Αν έχεις σχέση με τον Κριό θα καταλάβει ο ένας τον άλλον και ίσως κάνετε και κάτι από κοινού για να ξεπεράσετε την πλήξη που επικρατεί στη σχέση. Πρόσeξε μόνο αν σε ενδιαφέρει αυτό το άτομο να μην το παραμελείς για τα οικογενειακά σου θέματα.
Οικονομικά Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό και πιθανόν να μην έχεις υπομονή όπως άλλες φορές. Θέλεις να το τελειώνεις γρήγορα γιατί δεν αντέχεις να δεις ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Όλα χρειάζονται να τα δεις κάτω από ένα καινούργιο πρίσμα. Πάντως θα μιλήσεις και θα πεις αυτά που θέλεις και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει τις στενές σου συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκινήσεις πολλά και καινούργια πράγματα. Όταν κάτι το φοβάσαι, σημαίνει ότι η βαθιά σου πίστη δεν είναι τόσο δυνατή για να σε πείσει ότι θα πετύχεις. Και τώρα θα το προσπαθήσεις πολύ πιο έντονα.
Ερωτικά: Μπορεί να επιδιώκεις μια γνωριμία η οποία σου δημιουργεί μεγάλη ευεξία και χαρά. Με τον Ταύρο έχεις κάπως απομακρυνθεί γιατί προτιμάει μάλλον να ακολουθήσει την πεπατημένη και όχι αυτό που μέχρι τώρα στηρίζατε και οι δυο. Βέβαια αυτό θα αλλάξει αλλά χρειάζεται να περάσει ο χρόνος για να καταλάβει το συγκεκριμένο άτομο τι θέλει τελικά.
Οικονομικά Καριέρα: Θέλεις να φαίνεσαι και να έχεις το πάνω χέρι χωρίς όμως έπαρση και εγωισμό. Γιατί πιστεύεις ότι η αξία σου όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει επειδή δουλεύεις σκληρά. Πιθανόν να κάνεις μεγαλύτερα έξοδα από ότι είχες υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν πραγματικά έχεις πάρει απόφαση να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις που για σένα δεν είναι και τόσο καθαρές θα διαπιστώσεις ότι σου παρουσιάζεται η ευκαιρία, μόνο που χρειάζεται να μη φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα.
Ερωτικά: Μια ξαφνική σκέψη μπορεί να σου χαλάσει την τρέχουσα σχέση σου. Ευτυχώς αν δεν είναι κάτι σοβαρό μπορεί να μην κρατήσει πολύ . Απλά θέλεις να ξέρεις τι σου συμβαίνει και τι υπάρχει μέσα σου που δεν έχεις βγάλει προς τα έξω. Με τον Κριό θα δώσεις μια μικρή μάχη γιατί θα έχετε διαφορετικότητα σε απόψεις αλλά και σε στάση ζωής.
Οικονομικά Καριέρα: Θέλεις να βρίσκεσαι μπροστά σε όλες τις εξελίξεις και αυτό δεν είναι εύκολο γιατί χαλάει η τάξη των πραγμάτων και ο τρόπος που «έχεις στρώσει» τα θέματά σου. Αλλά πιθανόν να χρειάζεσαι μια καινούργια πληροφορία για να μην τελματώσεις και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που θα ταρακουνήσει τα θολά νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια το φόβο και να ξεπεράσεις κάτι που σε απασχολεί, πολύ πιο εύκολα από ότι θα το πέρναγες αν δεν έκανες την αναγνώριση αυτή. Για αυτό θα κάνεις δηλώσεις δυνατά ότι μπορείς να τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Είναι πολύ δυναμικό για σένα να μιλάς για τα ψυχολογικά σχήματα που έχεις εγκλωβιστεί. Και επειδή σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα αυτά σίγουρα θα τα μεταφέρεις. Και θα μιλήσεις είτε για σένα στο άλλο το πρόσωπο, είτε για το πως νιώθεις και πως θα ήθελες να είστε μεταξύ σας.
Οικονομικά Καριέρα: Δεν αφήνεις να πάει τίποτε χαμένο γιατί έχεις ήδη αντιληφτεί ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που παλεύεις με καταστάσεις που μπορεί να μην εξαρτώνται 100% από εσένα. Γιατί βλέπεις ότι γίνονται πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βγαίνεις από τη νιρβάνα σου και οδηγείς κάπως εσύ την κούρσα και θα θέλεις να περάσεις την δική σου δυναμική άποψη. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα βρεις και θα αντλήσεις από τον εσωτερικό σου εαυτό δύναμη. Γιατί ίσως χρειάζεται να ταρακουνήσεις τα νερά γύρω σου.
Ερωτικά: Θα δεις ξεκάθαρα και τη δική σου στάση αλλά και τη στάση του άλλου προσώπου. Πιθανόν να μην αντέχεις να περιμένεις και ίσως βιαστείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί θέλεις ανεξαρτησία και όχι καταπίεση. Με το Ζυγό σίγουρα θα βρεις λύση που δεν την περίμενες.
Οικονομικά Καριέρα: Αναλαμβάνεις να ενημερώσεις κάποια άτομα που είναι μαζί σου για κάποιες διαφοροποιήσεις που γίνονται και δεν είχες την τόλμη να το πεις. Όμως αν το ξεκαθαρίσεις μετά θα νιώθεις πιο άνετα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: