Ημερήσιες Προβλέψεις 28/8 – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις 28/8   Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την οπτική σου γύρω από διάφορα ζητήματα αλλά και να περάσεις όμορφα! Μάλιστα, ο Ερμής στο Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια συμφωνία ή συνεργασία, ενώ γενικότερα μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι εξελίξεις φαίνεται να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν σε βοηθά να έχεις μια καθαρή για τις εξελίξεις, ούτε να βγάλεις κάποια οριστικά συμπεράσματα, ενώ παράλληλα δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές, που δεν είναι της αρεσκείας σου. Ακόμη όμως κι εκείνα που μπορεί να σε ενοχλήσουν ή να σε ανησυχήσουν δεν θα έχουν συνέχεια, οπότε μείνε στο «κέντρο» σου.

Ερωτικά
Η ζωή εξακολουθεί να σου προσφέρει τις ευκαιρίες που αξίζεις, σήμερα όμως ενδέχεται να σου βάλει δύσκολα, αφού ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείχνει να κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Τόσο ο Ερμής στον Ζυγό, όσο και η Σελήνη στον Υδροχόο, ευνοούν τα σχέδια σου, ενώ παράλληλα η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στα λόγια αλλά να δώσεις κι έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητα σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Το μόνο μεμπτό φαίνεται να είναι η έλλειψη σταθερότητας, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε επηρεάσει, αφού αν δράσεις σπασμωδικά η «» μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Το πιο σωστό θα ήταν να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα κι ύστερα αν χρειαστεί κάνε αυτά που πρέπει. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι.

Ερωτικά
Η εγκεφαλική προσέγγιση των πραγμάτων, μάλλον δεν συνάδει με την νοοτροπία σου κι επειδή σήμερα μπορεί να βρεθείς συχνά απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, προσπάθησε να μην υποδυθείς κάτι που δεν είσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις κι ίσως τελικά να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις σου με την συνδρομή τρίτων. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι πιο ευέλικτος/η, προετοιμασμένος/η για το απρόβλεπτο, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να άγεσαι από πρόσωπα και πράγματα, χωρίς τελικά να καταλήξεις πουθενά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις, είτε δρώντας άμεσα, είτε «μαζεύοντας» γνώμες και πληροφορίες ώστε να κινηθείς με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Οι προϋποθέσεις μιας συμφωνίας είναι ορατές και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικούς όρους, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου «δώσει» κάτι που περίμενες από καιρό.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η η προσωπική σου ζωή φαίνεται να έχει πολύ παρασκήνιο που μάλλον πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω «μπλεξίματα» ή μια ανεπιθύμητη έκθεση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, παρέχοντάς σου τις αναγκαίες πληροφορίες. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται ότι η διπλωματία σου και οι συνθετικές σου αρετές θα σου χρειαστούν και με το παραπάνω, αφού δεν έχουν όλοι την δική σου καλή θέληση.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, μην βιαστείς να πάρεις θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να αυξήσει την ανησυχία σου για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει, αφού εμφανίζονται νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Παράλληλα, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε για να ανταποκριθείς με επιτυχία σε ενδεχόμενες ανατροπές ή εκπλήξεις, είτε απλά για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το ενδιαφέρον σου περιορίζεται προς το παρόν στην διερεύνηση καταστάσεων και προθέσεων, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να «καταπραΰνεις» κάποιες ανησυχίες του/της συντρόφου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Δίας εξακολουθεί να στηρίζει τις προσπάθειές σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Επιπλέον, ο Ερμής σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, μέσα από μια συμφωνία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η φαίνεται ότι η Αφροδίτη σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σου ανοίγει περισσότερες δουλειές, κάτι βέβαια που όχι μόνον δεν σε τρομάζει αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα σημαντική επιτυχία.
Ακόμη κι αν χρειαστεί να συνεργαστείς με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, οι οργανωτικές και διοικητικές σου ικανότητες αρκούν για να σου δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά κι ένα μερίδιο από τα κέρδη!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσεις μια περιπέτεια, παρά να περιμένεις κάτι πιο σταθερό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να διερευνήσεις τις δυνατότητες για περαιτέρω συγκινήσεις με τον άνθρωπο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το προνομιακό σου πεδίο είναι βέβαια η θεωρητική επεξεργασία προσώπων και καταστάσεων αλλά σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, που θα δοκιμάσουν την ευελιξία και τις πραγματικές ανοχές σου απέναντι στην διαφορετικότητα. Φρόντισε λοιπόν να μην διαψεύσεις τον εαυτό σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν το προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα, θα δεις τον «Γόρδιο δεσμό» να λύνεται από μόνος του!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη σον Υδροχόο σε ωθεί να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο την δυνατότητα σου να δρας και να δημιουργείς «εν κρυπτώ». Αν λοιπόν νιώσεις την ανάγκη, μην διστάσεις να απομονωθείς, αναδεικνύοντας τελικά τις πιο δημιουργικές πλευρές σου. Επιπλέον, η έμπνευση και η διαίσθησή σου έχουν τον πρώτο λόγο, αφού σε κάθε περίπτωση θα σε προστατέψουν από τα χειρότερα.

Ερωτικά
Ο Ερμής μπορεί να ανανεώσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «» με τον/την σύντροφο σου, είτε φέρνοντάς σε κοντά σε νεαρά άτομα, που οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις πιο καλά!

astrology.gr

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: